Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metalówaa1994

Po co właściwie jest wf na studiach

Polecane posty

Gość metalówaa1994

nie rozumiem.

Gość gość
to jest skandal. Czasami na studia chodzą osoby, które mają 40 lat i mają biegać i skakać jak jakieś dzieci. To niedorzeczne. Dorosły człowiek sam powinien decydować, czy ma ochotę, czy nie.

żeby dbać o kondycję? Zresztą.. nie mam miłych wspomnień z wf'em i studiami....... Była u nas pewna dziewczyna która nosiła zbyt krótkie spodenki i nie uznawała golenia w miejscach intymnych, Zabawy w: Rozstaw nogi a kto ci pod nimi przejdzie to będziesz wolna nie były jej ulubionymi... nikt jej nie uwolnił.

Gość metallówaa1994
na ostatnim wuefie miałam przykrą sytuację, nie założyłam tego dnia podpaski ani tampona no i okres się zaczął, a miałam białe spodenki :/ straszna siara

Gość gość
też zadaję sobie to pytanie-jestem na drugim semestrze piątego roku sm, i nie mam pojęcia po jaką cholerę nam dowalili wf :D

Gość gość
serio jest wf na studiach? O.o nie wiedzialam... w kazdym razie to bardzo dziwne, rozumiem w gimazjum i liceum bo wtedy jeszcze nie jest sie pelnoletnim, rozwija sie itp. ale zeby doroslych ludzi ktorzy sami juz powinni sobie organizowac zycie i decydowac czy chca byc wysportowani czy nie przymuszac do tego?? normalnie jak w przedszkolu.. to jakies p******* serio....