Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 metal贸waa1994

Po co w艂a艣ciwie jest wf na studiach

Polecane posty

Go艣膰 metal贸waa1994

nie rozumiem.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
to jest skandal. Czasami na studia chodz膮 osoby, kt贸re maj膮 40 lat i maj膮 biega膰 i skaka膰 jak jakie艣 dzieci. To niedorzeczne. Doros艂y cz艂owiek sam powinien decydowa膰, czy ma ochot臋, czy nie.

Udost臋pnij ten post

偶eby dba膰 o kondycj臋? Zreszt膮.. nie mam mi艂ych wspomnie艅 z wf'em i studiami....... By艂a u nas pewna dziewczyna kt贸ra nosi艂a zbyt kr贸tkie spodenki i nie uznawa艂a golenia w miejscach intymnych, Zabawy w: Rozstaw nogi a kto ci pod nimi przejdzie to b臋dziesz wolna nie by艂y jej ulubionymi... nikt jej nie uwolni艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 metall贸waa1994
na ostatnim wuefie mia艂am przykr膮 sytuacj臋, nie za艂o偶y艂am tego dnia podpaski ani tampona no i okres si臋 zacz膮艂, a mia艂am bia艂e spodenki :/ straszna siara

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
te偶 zadaj臋 sobie to pytanie-jestem na drugim semestrze pi膮tego roku sm, i nie mam poj臋cia po jak膮 choler臋 nam dowalili wf :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
serio jest wf na studiach? O.o nie wiedzialam... w kazdym razie to bardzo dziwne, rozumiem w gimazjum i liceum bo wtedy jeszcze nie jest sie pelnoletnim, rozwija sie itp. ale zeby doroslych ludzi ktorzy sami juz powinni sobie organizowac zycie i decydowac czy chca byc wysportowani czy nie przymuszac do tego?? normalnie jak w przedszkolu.. to jakies p******* serio....

Udost臋pnij ten post