Gość rust Napisano Luty 23, 2014 Witam serdecznie, szukam porady, opinii, czegokolwiek zeby rozwiac moje watpliwosci;) otoz jestem na etapie szukania mieszkania do wynajecia, konkretnie kawalerki, mam jedna na oku: 36m2, mieszkanie jest po remoncie, wstawione sa nowe, plastkiwe okna, mieszkanie srodkowe na poludniowej scianie, budynek jest ocieplany, w mieszkaniu jest rowniez nowy kominek niezabudowany, wszystko jest pieknie, ale jest tam ogrzewanie gazowe, piecyk jest nowy, grzejniki rowniez, 2 w duzym pokoju i jeden w kuchni. Mam baardzo niemile doswiadczenie z gazowym ogrzewaniem, w jednym z wynajmowanych mieszkan wychodzilo okropnie drogo, z tym ze tam byly stare okna, nie dosc ze nie dalo sie tego ogrzac to koszty byly kosmiczne. I moje pytanie, czy jesli mam tam kominek, a mieszkanie ma tylko taki metraz to czy samo grzanie w kominku wystarczy na ogrzanie? I czy to nie beda wieksze koszta? wiadomo drewno itd? I czy ktos wie moze ile by tak wynosilo to ogrzewanie gazowe? Bardzo zalezy mi na zminimalizowaniu kosztow, wiadomo marznac nie chce, ale tez nie chce sie wpakowac w spore rachunki... moze ktos wie cos i moglby doradzic? naprawde bardzo prosze;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach