Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wielka Brytania: Afgańczyk zabił Polkę, bo bał się deportacji

Polecane posty

Gość gość

Wielka Brytania: Afgańczyk zabił Polkę, bo bał się deportacji

Gość gość
Wielka Brytania: Afgańczyk zabił Polkę, bo bał się deportacji Do tragedii doszło w sierpniu ubiegłego roku w mieszkaniu małżeństwa. Jak podaje serwis yorkshirepost.co.uk, 23-letni Farhad Sarfi miał zadać swojej ofierze - 21-letniej Orinie Morawiec - kilka bardzo silnych ciosów nożem w szyję i klatkę piersiową. Podczas śledztwa ustalono, że para poznała się w Lewisham College, gdzie Polka studiowała turystykę i administrację. Po ślubie w 2012 roku kobieta przeszła na islam. Prokuratura twierdzi, że 21-latka była bardzo kontrolowana przez męża. Regularnie miało dochodzić do kłótni o jej zbyt wyzywający makijaż. Morawiec musiała też w sekrecie spotykać się ze znajomymi. W londyńskim sądzie można było usłyszeć, iż mężczyzna popełnił zbrodnię, gdyż bał się, że młoda żona się z nim rozwiedzie. W jego przypadku oznaczałoby to deportację z Wielkiej Brytanii. 23-latek nie przyznaje się do winy. Proces jest w toku. (jsch)

Gość wzburzony prawiczek
szariat powinien być w Polsce, zutylizowalibyśmy wszystkie szmaty !!!

Gość wzburzony prawiczek
szmaciarzy też ...

Gość gość
MOJ BOZE taka mloda siksa 21 lat, dla afgana zmienia wiare ciekawe jak jej tam w allaha niebie i ciekawe jak jej rodzice sie czuja, dla ciapaka stracila zycie ... Wieczny Odpoczynek racz jej dac Panie ...

Gość gość
dla ciapaka stracila zycie ... --- nie dla ciapaka ALE DLA WIZY CIAPAKA !!!!!!

Gość gość
gdzie te ciapackie zlewy ktore ruszaja na pomoc ciapakom ?

Gość gość
nie żal mi takich głupich dziewuch!

Gość 0 Terenia 0
Ma to czego chciała, dziwi mnie jednak fakt, że w odróżnieniu od większości polskiej patologii w UK, która ukończyła zasadniczą szkołę zawodową, ona tam studiowała, więc nie była jakimś dukającym po angielsku przygłupem i miała jakieś ambicje. Widocznie była naiwna i to bardzo, skoro uwierzyła w ciapacką miłość i jeszcze przeszła na islam. Porażka 🖐️

Gość gość
Ale co studiowala turystyke i administracje :D Ci po zawodowkach czesto maja lepiej, bo maja zawod i sobie radza.

Gość gość
No i co z tego ze studiowała turystykę czy co tam? Studiowała? Studiowała! Czyli musiała po angielsku dobrze mowić a wierz mi jestem w uk 10 lat i sa takie kwiatki ktore po 10 latach nie potrafią poprawnie jednego zdania sklecić.

Gość gość
Tak to jest jak się c**ą myśli

Gość gość
Powinni to maglować w mediach zamiast Trynkiewicza. Może parę durnych c---p by zmądrzało...

Gość gość
Biedna, glupia p/i/z/d/a :-(

Gość gość
Rozumiem ze polacy swoich żon nie zabijaja ani nawet nie biją?

Gość gość
matka ja wyslala, a trupa dostala po ciapackiej wizie:( mnie tej matki szkoda.

Gość gość
ciapacki zlewie dla wizy zaden Polak nie zabije, ciapak kazdy, ta nedza z 3 swiata !

Gość gość
zaraz znowu temat ukryja, dla dobrego samopoczucia ciapackich koorew.

Gość gość
Aha... czyli pijany Polak zabijajacy swoja zone i dziecko jest jednak lepszy niz Afganczyk zabijajacy zone dla wizy? :D uzywasz czasem mozgu?

Gość gość
"Studiowala" w college a nie na uni. Takie studia nie maja nic wspolnego ze studiami akademickimi. Polaczek przetłumaczył ”studying" jako studiowanie :D w takim razie 5cio latki też studiuja :)

Gość gość
Buahahaha, a szmata nawet na islam dla swojego rachitycznego roochacza przeszla :D To szczescie zlapala za nogi albo raczej za k****a :D Mnie tam ciapackich zlewow nie zal, czy pobite k/u/r/w/i/s/z/c/z/a czy zabite....ich wybor.

Gość gość
i znowu sie zleciala polska smietanka patologiczna :D hahaha

Gość gość
masz problem ty 9.29 z watkiem i tematem ? zaloz watek o zabijajacych POLAKACH tu jest o AFGANCU !!! uzywaj mozgu zdziro !

Gość gość
z 18.09 mialo byc

Gość gość
No i dostanie staly pobyt w Wielkiej Brytani. Troche warunki zycia mu sie zmienia, teraz sam nie bedzie mogl zapraszac kolegow chyba ze do celi. W sumie zawsze mnie to zastanawialo ze Polka z kraju gdzie jest wolna i moze robic co chce, zgadza sie na zwiazek z kims kto jest calkiem innej mentalnosci, byc moze ciapaki dzialaja jak sekta, jak trafia na podatny grunt to nawet Mata Hari przestala by sie puszczac:)

Gość gość
Jestescie poy****i ludzie... szkoda ze trafilo na te biedna dziewczyne a nie na was

Gość gość
szkoda ze trafilo na te biedna dziewczyne a nie na was --- ja zaluje ze nie trafilo na ciebie suko, co innym smierci zyczysz !

Gość gość
zdesperowana wreszcie przestalas bronic muslimskie odpady ?