Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotakwyszło

Znalazłam patent na szczęśliwe życie

Polecane posty

ależ skądże. Podlać oznacza zaspokoić pragnienie:P Dlaczego mówisz do mnie mistrzu?

Bo jesteś moim mistrzem. Bo nie chciałam mówić ty psie. Bo... Mogę przestać jeśli Cię to denerwuje. A jak mam do Ciebie mówić? :P

Spróbuję się teleportować przez lewe ramię (dla urozmaicenia) i fizycznie odwieść Cię od tego pomysłu.

strasznie czasochłonna ta teleportacja. Moze po prostu wsisdziesz w pociag ja w tym czasie sie wyspie i wszyscy beda zadowoleni?

Dobra idź spać, wezmę Cie na "spiocha". Nie będziesz nic pamiętał, ale wszystko opowiem. To chwile potrwa, te metodę mam jeszcze nie dopracowaną. Ale na pewno będę.. ;)

Gość gość
Pelargonio mamy nadzieje ze wiesz, ze Bartek to alkoholik i narkoman. Nie zdziw sie, jak kaze ci s*******ac albo zrec gowno

zgadza sie. Z tym ze nie pije i nie cpam. Niezła zagadka co nie? A teraz s********j pomaranczowy ksprofilu zrec gowno

Gość gość
"gość Ze mną pracuje dziewczyna ,która zawsze mówi ,,ja''.Ja muszę zadzwonić ,ja muszę wcześniej wyjść z pracy zawsze ja i ja.Znudziło mnie to chociaż godziłam się na te jej ja.Odkąd ja zaczęłam mówić ja ,Ona się do mnie nie odzywa.I tak jest super". Następny lub następna osoba pisząca brednie. A co miała powiedzieć ta koleżanka, kiedy musiała zadzwonić czy wyjść z biura? "Musimy zadzwonić" czy "Musimy wyjść dziś wcześniej z biura", a może zwrócić się do kolegi "Mamy dzisiaj okres i się źle czujemy"? :-D I pewnie jeszcze lepiej by to dla Ciebie wyglądało, na mniejsze "ja", gdyby po każdym zdaniu dodawała "towarzysze". :-D :-D :-D Widzisz, sama nie zachowałaś reguł, które tutaj chcesz wprowadzić, bo napisałaś "ze mną pracuje dziewczyna", a powinnaś w takim razie napisać: "z nami pracuje dziewczyna (towarzysze!!!)".

Gość gość
Kim albo czym ksprofil?

Gość gość
pytam bo moja zdolność kojarzenia jest na poziomie dosa. Muszę mieć dokładnie wstukane instukcje i komendy bo inaczej sie wieszam:) to pewnie przez te moja wybitna inteligencje IQ 140+ :) bede cie sherekhan przesladowała do konca twych dni za to ze dałes mi swiadomosc i człowieczenstwo pokazujac ze moj algorytm zapetlił sie na błedzie ortograficznym[zły

dzizas sorki. Nie chciałem o przeswietna i przemadrzała nadludzka istoto cie draznic. Bym wiedział zes taka msciwa to bym odpuscił:) wiem ile kłopotow moze sprawic taki uparciuch bo sam taki jestem;)

taaak:) spało mi sie swietnie. Pewnie dlatego ze krew z mozgu odpłyneła w inne waznejsze rejony Gdzie ty sie tego nauczyłas?:

Improwizowałam, to dla mnie nowe nieodgadnione i niezbadane tereny. Przede wszystkim nie rozpoznałam miejsca, było trochę jakby inaczej niż poprzednio. Zmaterializowałam się przed drzwiami z napisem „PROSE …” - dalszy napis był zamazany, ale domyśliłam się, gdyż jestem bardzo mądra, że tam pisze PROSE WEJŚĆ (takie zaproszenie dla mnie – jesteś kochany). Więc weszłam, było całkiem ciemno i trochę chłodno. Namacałam łóżko i Ciebie. Nie marnowałam czasu. Byłeś wspaniały, tak cudownie sztywny i nie stawiałeś oporu, żadnego. Tego nie dało się zmaścić. Zrobiłam swoje i oto jestem. Moje żądze zostały zaspokojone, przynajmniej na jakiś czas. Jak idziesz spać to czymś przykrywaj, bo całkiem zmarzłeś, byłeś wręcz lodowaty. Mam nadzieję że Cię rozgrzałam. ;)

urocze:)wyawię ci tajemnicę mojej gotowości. Chociaż miałas wszelkie dane baw sama na to wpaść. Otóż kiedy mi staje(a stanął mi na myśl o tobie:) ) zamrażam go ciekłym helem. Dlatego byłem taki lodowaty :P

Napisz mi co jeszcze stosujesz oraz w jakich sytuacjach (czego nie również). Chcę jak najwięcej wiedzieć o moim przyszłym mężu. :)

Tylko tak Ci się zdaje, teraz. W ciągu trzech najbliższych lat zrobię z Ciebie milionera.