Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotakwyszło

Znalazłam patent na szczęśliwe życie

Polecane posty

24.02 godz. 21:34 zapytałam ile masz lat i skąd jesteś, odpowiedzialeś, że nie podajesz takich danych w Internecie. 26.02 godz. 21:16 – powiedziałeś że zamiast na Suwalszczyznę wolałbyś do mnie jechać na Śląsk. Pomyślałam że jesteś właśnie ze śląska, więc poprosiłam wtedy żebyś podał nazwę miasta, odpowiedziałeś że nie pamiętasz gdzie zaparkowałeś spodek. Jeśli spodek, to wyszło mi że jesteś z Katowic. Jestem blondynką więc skąd miałabym wiedzieć że spodek jest w Katowicach, gdybym nie mieszkała gdzieś w okolicach ;) . Przez Katowice przepływa rzeka Rawa. Mieszkam w okolicach. Nie kłamałam.

nie jestem z katowic. Chociaż zostawiłem tam serce jak to się mówi. I nie chodzi o to ze dostałem zawału w kopalni

No ja nie wiem. Wczoraj obiecałam Ci miliony, teraz nie wiem o co Ci chodzi, może chcesz mnie złapać za nogi i je ze mnie wytrzepać.? :)

Jasne czarusiu, dla tych milionów chciałbyś mnie nawet, gdybym była płaska jak decha i w szpilkach sięgała Ci pod obojczyk. :)

"Ale wytrzepac cie moge o ile bedziesz miała ochote" - pewnie że mam ochotę, ale nie mogę się trzepać z każdym facetem który mi się podoba ;)

na początek skoczymy na herbatke. Później może na jakies skałki żebyś mogła się ze mnie pośmiać a na koniec wytrzepie ci dywan abyś mogła ocenić czy jestem w tym dobry:P

Ok, mój mistrzu trzepania. Za dużo wrażeń jak na jeden wieczór, porozmawiamy jutro, dobrze?

chyba ze nie masz dywanu to najwyżej koce. Na pewno masz jakiś koc. Masz koc?

Gość gość
"24.02 godz. 21:34 zapytałam ile masz lat i skąd jesteś, odpowiedzialeś, że nie podajesz takich danych w Internecie." x Buahahah, nie podaje? Poczytaj sobie topik Dżeffo Njun. Tak wklejal nawet swoje fotki spod prysznica. Jest z Ozorkowa x "19.11.13 [zgłoś do usunięcia] ShereKhan siemka Widział ktoś moze w wiadomościach info o gościu, który po zwolnieniu zdemolował siekierą i podpalił ciepłownie w ozorkowie? To u mnieusmiech.gif Brak ciepłej wody i ogrzewania najprawdopodobniej do czwartku Wg ludzi z telewizji człowiek ten pracujący tam od kilkunastu lat jest alkoholikiem, kleptomanem i został zwolniony 2 msc temu co jest bzdurą. Tak się składa, że moja mama pracuje w przedsiebiorstwie, pod które ciepłownia podlega, zna człowieka osobiście a zwolniono go z tydzień temuusmiech.gif Nie obejrze już nigdy więcej wiadomościusmiech.gif"

teczkę mi założyli:Dgosciu. Mam pytanie. Nudzi ci sie? Moge ci urozmaicic zycie jak chcesz

Gość gość
Pelargonio powinnas tez wiedziec, ze jednym z ulubionych zajec tego psychopaty sa pogrozki na forum.

tak sobie wyobrażam jak gościu siedzisz i zastanawiasz się czy udało ci się kogoś do mnie zniechęcić:D Co chwila odświeżając stronę i walcząc z cięcia ogłoszenia sukcesu. Co z ciebie musi być za żałosny egzemplarz:) na twoim miejscu próbowałbym chociaż poderwać pele:) ale na to brakuje ci jaj metaforycznie i dosłownie zapewne. Żal mi cię

Dziękuję wam pomarańczki, że tak o mnie dbacie. Jesteście kochane. Ja sobie dam radę z tym psychopatą, no chyba że nie dam sobie z nim rady, to będę musiała jemu dać … . To dziwne to już kolejny donos na Ciebie, a na mnie jeszcze żadnego nie było, nic z tego nie kumam. . Jakie pogróżki stosujesz ujawnij 10 najczęściej stosowanych. . Jesteś mk?

jestem:) najczęściej grozę interwencja zbrojną i embargiem ekonomicznym...mniej więcej:P na ciebie nie ma donosów bo jeszcze nie zdążyłas wzbudzic niczyjej zazdrości:)

mogę się jedynie domyślać chociaż już dawno miałem przeczucie ze nie jesteś święta:D