Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy chudnac 15kg po 30sce dostanie sie zmarszczek?

Polecane posty

Gość gość

Chce schudnac 15 kg do lata. Ale zastanawiam sie czy nie zaplace za to zmarszczkami na twarzy. Mam 34 lata :o

Gość gość
Dodam, ze zamierzam schudnac w ciagu 3 miesiecy. Sport wlaczylam do programu

Gość gość
3 miesiące to trochę za szybkie tempo. Na pewno twarz trochę na tym ucierpi, nie tyle dostanie zmarszczek ale rysy się zmienią. Większość moich znajomych, które tyle schudły, zbrzydły na twarzy (mimo stosowania zdrowej diety).

Gość gość
Dzieki, ktos sie jeszcze wypowie? Myslalam, ze takie problemy z twarza po schudnieciu to pojawiaja sie po 40sce?

Gość gość
przy takiej dużej utracie wagi zmiany są od razu widoczne, nie po 40.

Gość gość
15 kg to nie tak duzo, nie przesadzajce

Gość ja pierdzielę nie mogę z Wami
ale jesteście ograniczeni... Tu nie ma nic do rzeczy wiek z metryki, tylko biologiczny - stan skóry itd, to po pierwsze. A po drugie, to jednemu skóra obwiśnie, drugiemu nie. A zapytam jeszcze inaczej - jak tyjesz, to Ci się zmarszczki "prostują"?

Gość gość
Jestem wysoka (176) i cale zycie bylam bardzo szczupla, wazac ok 55 bedac nastolatka, i 58-60 pozniej. Nigdy nie tylam i chudlam naprzemiennie, wage utrzymywalam taka sama przez lata. Ale od jakis 2-3 lat roztylam sie, bo prowadze siedzacy tryb zycia, caly dzien w biurze, jem wieczorem po przyjsciu z pracy i zero sportu. Dlatego chce to teraz zmienic. Nie mam wogole zmarszczek, pod oczach gladziutko, jedynie niewielka lwia zmarszczke miedzy brwiami, ktora mialam od lat. Tak jest naprawde ok i wygladam bardzo mlodo. Ale obawiam sie, ze to dlatego, ze utylam i jak schudne to zaczne sie sypac :(

Gość gość
no to schudnij 5 kg

Gość gość
Nie no 5 kg to za malo. Dzieki za rady. Sama sie przekonam chudnac. Woz albo przewoz ;-)

Gość gość
Zreszta oczekiwalam, ze moze ktos ktos schudnal sam sie wypowie. No nic, dzieki ;-)

Gość gość
To też zależy od tego czy masz pulchną twarz? Ja np. ostatnio sporo przytyłam i szybko schudłam, ale moja figura to gruszka, tak więc twarz pozostała nienaruszona:)

Gość gość
Nie mam pulchnej twarzy, owalna, a przez to ze utylam, to mam wrazenie, ze twarz mi sie zlala. Mam nadzieje na bardziej wyraziste rysy twarzy

Gość gość
kup sobie kolagen colway i olejek z pestek malin po kłopocie:) nie jest tani ale... obojetnie ile schudniesz skóra pozostanie ładnie napieta i gładka:)

Gość gość
dzieki;-)

Gość gość
Chudnij, ale powoli nie wiecej niz 3 kg miesiecznie

Gość gość
wg mnie jak masz az 15 kilo do zrzucenia to w ogóle sie nie zastanawiaj. Ja wiekszosc osób które obserwuje to ich ły wygląd po 30 wynika głównie z nadwagi, nalanej twarzy, w tym wieku czlowiek nie ma takich zmarszczek

Gość gość
co to za zabobony

Gość gość
dzieki za odpowiedz;-)