Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Napisac do niego?

Polecane posty

Gość gość

Chce sie odezwac do bylego po 10mieśiacach braku kontaktu. Kocham go. Mam dosc czekania az sam sie odezwie. Co mu napisac?

Gość gość
ale po co? On ma cię gdzieś. Wyjdziesz na desperatkę. Zacznij żyć swoim życiem

Gość gość
10 mies to duzo moze on ma kogos

Gość gość
Napisz, nie należy zrywać kontaktów tylko dlatego, że coś nie wyszło.

Gość gość
Mój zerwał kontakt i ze mna bez słowa minęly 3 lata ja go kocham, on w kwietniu 2013 napisał z tęskni i dużo myśli i chce mnie usłyszeć i mieć kontakt. We wrzesniu zadzwonił powiedzial że tęskni za mną i że ma dziecko. Nogi się ugieły podemna szybko gdy odszedł ode miał juz innę. Jak to wszystko przeanalizowałam uznałam że byłam głupia, kocham g jaednak nadal a on chyba mnie nigy mimo że 3 lata byliśmy razem. Na swięta dobil mnie i wysłał sms z życzeniami od całej swojej rodzinki. Rzeczywistość może być inną niz sobie wyobrażasz musisz sama podjąc decyzję.

Gość gość
Podobno nikogo nie ma ale nie mam całkowitej pewności jest teraz za granicą..ale mam jego numer gg i widzę że siedzi wieczorami..mam dość meczenia się nadziejami że może sam kiedyś się odezwie i ciekawa jestem jego reakcji..nie będę pisać że tęsknie kocham tylko zwykle co słychać..

Gość gość
T może spróbuj.

Gość gość
szczerze..czego się spodziewasz? że wróci? do mnie też piszą byłe dziewczyny do których nie czuje specjalnie nic poza miłym wspomnieniem. nie wiem jak się rozstaliście ale nie oczekuj specjalnie dużo.

Gość gość
Hmm,mam podobny problem,ale nie zamierzam pisać. Było, minęło, gdyby mu zależało to by się odezwał, a skoro nie to nie. Nie ma co się narzucać. Jakby miało coś z tego wyjść to by wyszło

Gość gość
Czego oczekuje? Że jak nawiąże z nim kontakt to ucieszy się, że popiszemy jak dawniej..a potem sytuacja sama się rozwinie jakoś.. Bylam jego pierwsza dziewczyna 2,5razem. Ja zerwałam związek..utrzymywalismy kontakt po czym on go urwał

Gość szeregowy Bond
16:04 zauważ, że w życiu, w pracy i wielu innych aspektach nie wszystko wychodzi za pierwszym razem.

Gość gość
Zapomnij, jezeli miałby Ci coś do zakomunikowania juz dawno odezwalby sie :)

Gość gość
Dokładnie,im szybciej pogodzisz się z tym, że nic z tego nie będzie tym lepiej dla ciebie

Gość gość
A do mnie się odezwał i mówił że chce kontaktu tęskni i myśłi i ze życie jest głupie i w tym czasie ma małe dziecko. Liczyłam że chce wrócic ale tak sie nie stało. Pewnie tak pisał w chwili slaboci albo rzeczywiście tak jest tylko realia nie pozwalaja na powrót.

Gość gość
Napisz.