Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

waszym zdaniem jaka to płeć

Polecane posty

Gość gość
Sam worek tak jakby,oo siuraku ani sladu,watpie by pipka miala tak wielki obtrzek.

Gość gość
no wlasnie ;/

Gość gość
Tez bym sie martwila:_(

Gość gość
Chcesz dziecku określac płeć???? poczekaj az dorosnie to samo sobie wybierze. Zacofane polaczki

Gość gość
na 1 usg w 17 tc dziewczynka w 23 dziewczynka nic nie ma, w 36 to ;/ i ze na bank to syn na tym jednym usg jeszcze mogłam sadzić ze siusiak się gdzieś ukrył ale chyba na kolejnym nusg (na 2 dzień) nadal go nie było... mam nawet film usg który trwa 20 min i w różnych odstępach czasu nie pojawił się ani razu za to "to'' widziałam z 5 razy w ciągu całego filmu ;/ a oglądałam z 10 razy jak nie lepiej :(

Gość gość
tu juz nie chodzi o plec tylko o zdrowie dziecka... moze zajmij sie czymś ciekawszym

Gość gość
mi to wyglada jak pepowina

Gość gość
w sumie o obrzeku tez slyszalam od kogos i tez mylono plec

Gość gość
moze wybierz sie na jeszcze jedno usg

Gość gość
juz mi pami prowadzaca powiedziala zebym sobie odpuscila bo i tak za duzo 2 w ciazu tyg ;/

Gość gość
na moje oko to dowiesz sie przy porodzie :)

Gość gość
o jakie zdrowie dziecka chodzi? wy sie nie bawcie w interpretacje USG i to tak kiepskiego, bo zadna z was lekarzem nie jest a to nie jest zdjęcie 3d super widoczne :o ja np na tym zdjeciu nie widzę nic konkretnego. najlepiej isc na porządne usg do dobrego lekarza. u mnie w 13tc powiedział, że bedzie córka sprawdzając po narządach wewnetrznych (chłopcy raczej macicy nie maja ;P )

Gość gość
wlasnie o to chodzi ze to USG ktore wstawilam placilam 180 zl.. poszlam na 3d z czego dr powiedzial ze niestety nioc nie zobaczy w 3d poniewaz za duze dziecko jest... pieprzenie ponoc inni maja robione tez w 36 tc i ladnie widac nawet cala buzie :( dr stwierdzil ze to są jądra zaś moja pani dr prowadzaca ze od 25 tc jajka nie mogly od tak wyrosnac i nic konkretnego nie wiodac i to na jej oko obrzek warg sromowych i ze mam juz nie chodzic na usg bo mialam 2 w ciagu mc i taki sprzet szkodzi plodowi :(

Gość gość
a do porodu chyba umre ze strachu ze dzidziusiowi moze byc cos nie tak :( juz od ponad tyg nie spie prawie :(

Gość gość
Po pierwsze USG nie szkodzi płodowi. 30 lat próbowali udowodnic, ze szkodzi i nici z tego wyszły. Gdyby szkodziło nikt by nie ryzykował wykonywania USG 3d u cieżarnych, bo tam jest jeszcze więcej fal dźwiekowych. ja miałam robione USG co tydzień przez cała praktycznie ciażę. Po drugie idź do innego lekarza... który dobrze robi USG i będziesz miała pewnosc.

Gość gość
już chyba boje się iść... wybrałam dobry szpital do porodu gdzie na wszelki wypadek maja dobra aparaturę do ratowania zdrowia życia noworodkom... jestem już w 38 tc mam od 2 dni skurcze przepowiadające więc chyba sie wstrzymam do końca po prostu liczę że dzidzia chce nam niespodziankę zrobić i trzymajcie kciuki żeby wszystko dobrze się skonczylo :)

Gość gość
ja w 29tc widziałam tak wyraźnie pipkę ;) że sama potrafiłam powiedzieć co noszę pod serduchem,wargi sromowe tylko widziałam :D ale z tego zdjęcia ja nic nie potrafię wywnioskować bo jest jakieś takie niewyraźne