Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaanka

becikowe

Polecane posty

Gość mamaanka

czesc dziewczyny, mam problem bo zgubiłam karte ciąży, a chce złozyć podanie o becikowe. Wiem, że jest wystarczające zaswiadczenie od lekarza, że byłam pod opieką od 10 tygodnia i min 3 wizyty w trakcie, ale moj pierwszy wpis był od innego lekarza i z innej przychodni (własnie ten w 10 tygodniu), a reszte ciąży prowadziłam gdzie indziej. Karta po prostu zapadła się pod ziemię, na pewno jej nie wyrzuciłam, bo chciałam zostawić sobie na pamiątkę, a przeszukałam już wszystko... znacie jakies rozwiązanie?pomóżcie prosze!

Gość gość
Hahhahaha ja też myślałam , że ją zgubiłam. ;-) Okazało się, że musiała zostać w szpitalu - takie procedury :)

Gość gość
Idziesz najpierw do jednej przychodni. Na zaświadczeniu wpisuje pierwszą datę na podstawie kartoteki a potem do drugiej przychodni po dwie kolejne daty.

Gość mamaanka
ja troche obawiam sie że mój były (a ojciec mojego dziecka) specjalnie coś z nią zrobił bo wiedział, że bede jej potrzebowac. sic

Gość tabletkowa od lat wielu
A na co Ci kata ciąży? Przecież lekarz ma kartę pacjenta na podstawie, której wypisze zaświadczenie, w czym problem bo nie rozumiem?

Gość gość
a po co karta ciąży do becikowego ? przeciez lekarz zaświadczenie wypisuje odnośnie chodzenia na wizyty

Gość Było miło
Nie będę się powtarzała.Lekarz posiada Twoja kartę ciąży, więc w czym widzisz problem?