Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny prosze Was o radę

Polecane posty

Gość gość

Mam pewien problem z moim narzeczonym. Dzisiaj są jego urodziny, myślałam że spędzimy je razem, mam dla niego prezent, a on pojechał ze swoją mamą do szpitala bo od tygodnia leży tam mój przyszły teść, pytałam czy do mnie przyjedzie, a on na to, że nie wie czy się wyrobi. Jest mi przykro z tego powodu, co byście zrobiły na moim miejscu?:-(

Gość gość
nie rób o to dramatu, jego ojciec jest w szpitalu. W takich sytuacjach ważniejsza jest rodzina niż data urodzin. Powinnaś go trochę bardziej wspierać, a jeśli się nie wyrobi to spóźniony prezent dasz mu przy okazji, dzień lub dwa niczego nie zmienią

Gość gość
powinnaś pojechać z nim, a nie myśleć tylko o sobie

Gość gość
Byłam w pracy do 14, a on wyjechał o 13, nie miałam jak pojechać, a pozatym nie zaproponował mi że na mnie poczeka

Gość gość
w takiej sprawie ty powinnaś wyjść z inicjatywą. przecież nie napisze do ciebie''hej,powspieraj troche mnie i moją rodzinę''. Ale ok, nic strasznego się nie stało. Napisz mu że miałaś nadzieje uczcić z nim jego urodziny, ale rozumiesz sytuację i możecie to przełozyc a prezent poczeka

Gość gość
A gdyby to Twoj ojciec lezal w szpitalu ?

Gość PrzyszłaPannaMłoda77
To dzwoń do niego, zapytaj czy możesz przyjechać i jedź..problem jakiś?

Gość gość
jego tata czuje się dobrze, niedługo wychodzi ze szpitala, uszykowałam dla nas kolację, narzeczony ma napiętą sytuację w domu więc nie było możliwe żybym to ja przyjechała do niego, kiedy pytałam wczoraj czy przyjedzie powiedział że zobaczy jak się wyrobi, okazało się że wrócił z tego szpitala o 16:30 więc mógł od razu przyjechać do mnie, jest mi tak cholernie przykro:-(

Gość KAŚKA78573
chyba bym się wkurzyła.....