Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ndaje sie chyba tylko do dmu publcznego.

Polecane posty

Gość gość

Mam 16 lat rodzice nigdny i nic nie dali nie mam nic na wszystko musze zarabiać sama zbieram owoce w lecie i tylko wtedy kupuje jekies ubrania czy cos innego. Ciaggle robie cos zle. Matka na nie mówi ze jestem suka szmata czy inne takie wyzwiska leca, ale ja nie mam do niej zalo o to bo jestem niim i ma racje jedyne o co ma do niej zal to o to ze mnie urodziła. Wiem ze nigdy nie znajde pracy bo nie ma. Nie chce m sie zyc wygadam jak 8 nieszczesc jestem niedacznikiem powinnam umzec bo tylko zasmiecam ten swiat szkoa ze jestem takim tchórzem to bym sie zabiła ae czego się można po mnie spodziewć? Mam juz dosć ładnych fajnie ubranyc 'kolzeżanek' i mojej patologicznej rodziny a przede wszyskim siebe :/

Gość gość
No i własnie nadaje sie tylko do domu publicznego bo gdzie indziej moge byc? Ja ? Ja juz mysle o tym na poważnie niby dzieci wychowywan tak ze musza na wszystko zarobic same nie maja nic sa lepsze zaradnejsze ale wolałabym byc z bogatego domu przynajmniej mialabym teraz zeby.....

Gość monikamonikamonikamonikamonika
kazdy wolalbybyc z bgatego domu, masz 16lat, niedlugo bedziesz pelnoletnia, przeprowadz sie do wiekszego maista gdzie latwiej o prace i tyle. masz 16 lat dopiero wiec cale zycie przed toba, napewno jeszcez cos osiagniesz, tak ze bedziesz sie z siebie dumna

Gość M51D25
Najważniejsze, że wiesz o tym że znajdujesz się w patologicznej rodzinie, na Twoim miejscu starał bym się nie popełnić błędów Twoich rodziców, kształć się , przedewszystkim szanuj , a zobaczysz że można żyć inaczej , nie pozwól żeby Twoje dzieci w przyszłości miały takie warunki. Weź to sobe na cel, nie będzie łatwo , ale warto spróbować

Gość juhnkiasa
zgłos sie do domu dziecka,nie żartuje. Ja żałuje że tego nie zrobiłam. Na start dostałabym mieszkanie,na głód i biede bym nie narzekała. A ja poszłam inna drogą,od 16 roku życia prostytuuje się. Trwa to już ponad 10 lat i g***o z tego życia mam. Po ch*j męczyc sie ze starymi którzy mają cie gdzieś?

Gość gość
juhnkiasa0- mogłabym z tobą porozmawiać?