Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stwórz nowe opowiadania

Do twórcy tematów o gwózdku kremowym z zamka fana.

Polecane posty

Gość Stwórz nowe opowiadania

Dzień dobry Chciałem aby powstały nowe tematy o Gwózdku Kremowym z zamka Fana, który wychodzi w wyniku pakowania ponieważ dziś czytaliśmy wszystkie z kumpelą i wypadało by nowe dodać ale tamte są naprawdę dobre. Wiem, że nie odpiszesz mi tylko pewnie zalejesz ten cały temat wpisami o Fansóce bo robisz tak za każdym razem gdy ktoś tutaj założy jakiś temat o tym. Chciałabym Ci zadać pytanie co jest inspiracją do tych opisów ale wiem że i tak mi nie odpiszesz tylko zapaprasz ten mój temat tymi wpisami ale proszę o nowe bo tych jest dużo ale chce nowsze. Wiedz, że te opisy wydrukowałem i nakleiłam na tablicach ogłoszeń w bloku aby ludzie to czytali, a także w szkole na tablicy ogłoszeń tam czytają i są jaja. A i dołóż więcej zdjęć tego groźnego zjawiska.

Gość PA PA PA PA GWÓZDEK ÓKÓJ
pa pa pa pa gwózdek ókój pa pa pa pa gwózdek ókój pa pa pa pa gwózdek ókój pa pa pa pa gwózdek ókój pa pa pa pa gwózdek ókój pa pa pa pa gwózdek ókój pa pa pa pa gwózdek ókój pa pa pa pa gwózdek ókój pa pa pa pa gwózdek ókój pa pa pa pa gwózdek ókój pa pa pa pa gwózdek ókój pa pa pa pa gwózdek ókój pa pa pa pa gwózdek ókój pa pa pa pa gwózdek ókój pa pa pa pa gwózdek ókój pa pa pa pa gwózdek ókój pa pa pa pa gwózdek ókój pa pa pa pa gwózdek ókój pa pa pa pa gwózdek ókój pa pa pa pa gwózdek ókój pa pa pa pa gwózdek ókój pa pa pa pa gwózdek ókój pa pa pa pa gwózdek ókój pa pa pa pa gwózdek ókój pa pa pa pa gwózdek ókój pa pa pa pa gwózdek ókój pa pa pa pa gwózdek ókój pa pa pa pa gwózdek ókój

Gość GWÓZDKA DENERWUJE PAPKOWANIE
Pod wpływem papkowania końcóweczka zaczyna się wydłużać by ókóć osobę co ją denerwuje papkowaniem: / http://zapodaj.net/ac0d1e91a5488.jpg.html / Wydłużać tak może na kilka albo kilkadziesiąt metrów albo nieskończoność. Na przykład gwózdek rozdrażniony papkowaniem w piwnicy wieżowca wydłuży się przez poszczególne klatki schodowe między schodami aż na dziesiąte pięto aby ókóć osobę co go zdenerwowała papkowaniem i się na tym dziesiątym piętrze schowała. Osoba ta najpierw agresywnie zaczęła papkować w piwnicy jak zobaczyła, że wydłuża się gwózdek kremowy natychmiast uciekła na dziesiąte piętro myśląc, że tam się schowie i gwózdek jej nie ókóje.