Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Football s girl

Mam problem z chłopakami. .

Polecane posty

Gość Football s girl

Otóż chodzi o to, że zawsze chciałam mieć chłopaka lecz jeszcze mi się nie udało. Myślę że to z powodu mojej nadwagi. Tylko nie uważajcie mnie za wiecznie obzerajacego sie grubasa. Wręcz przeciwnie. Trenuje siatkówkę, do niedawna też piłkę nożną o której wiem bardzo dużo. Mam sukcesy w sporcie i owszem, chłopcy uważają mnie za fajną dziewczynę, ale co z tego.? Jeden chłopak z mojego liceum bardzo mi się podoba ale co z tego skoro nigdy sie mna nie zainteresuje. Moze raz cos do mnie powiedzial.. rzeczywiscie powod do dumy.. Jak myślicie co mogłabym zrobić zeby ktos mnie zauważył. ? Odrazu mowie - staram sie chudnac ale skoro 12 godzin treningu tygodniowo nie dziala..?!

Gość Football s girl
Czyli, że nikt nie pomoże. ?

Gość gość
A ja mam problem z dziewczynami, bo jestem chudy.

Gość gość
Napisałaś magiczne słowo "nadwaga" i już nikt się nie klei :D Przy okazji waga to nie jedyna rzecz na którą faceci zwracają uwagę. Ja np mógłbym być z dziewczyną która ma kilka kilo więcej niż standard (tylko bez przesady) o ile miałaby fajny charakter i ogólnie mi się podobała.

Gość gość
jak słyszę słowo NADWAGA to już wiem, że nie da ci się pomóc, tylko ty możesz ciężką pracą i samozaparciem wyleczyć się z tego stanu

Gość Football s girl
Kiedy trenuje i dbam o siebie ile się da. Tyle cwicze mimo moich powaznych kontuzji. Nie zwracam uwagi na ból. Robie wszystko. Wiec nikt mi nie narzuci że mam mało samozaparcia.

Gość gość
A diety pilnujesz?

Gość Football s girl
?.

Gość Football s girl
Staram się jak mogę tylko przez moje wieczne treningi nie mam czasu jeść regularnie

Gość gość
No czy pilnujesz żeby nie używać cukru,ograniczyć chleb na przykład?

Gość Football s girl
Nie nadużywam ani tego ani tego. Naprawde nie jem duzo. Lekarze zwalaja moja wage na mocno rozwiniete miesnie czworoglowe ale ja wiem ze poprostu jestem grubsza