Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY SA TU JACYS KATOLICY PROSZE WEJDZCIE NA CHWILKE TUTAJ

Polecane posty

Gość gość

jestem ateista i ciagle slysze ,ze ksieza kończą teologie i to cholernie trudne studia.. czemu jest takie przekonanie.... przeciez na religii w szkole nic sie nie trzeba uczyc i religia jest łatwa

Gość gość
to studiuj 6 lat historie kosciola od jego poczatków metafizyke,filozofie i prawo kanoniczne 5 jezykow czytaj po lacinie pisma

Gość gość
bo jakby wykładali teologię na religii to połowa szkoły by kiblowała z religii

:D co ma przedmiot "religia" do teologii?:D chyba tyle co zajęcia z wfu do olimpiady albo jeszcze mniej :classic_cool:

Gość gość
goowno kogo obchodzi że jesteś komunistą

Gość gość
czemu ta teologia taka trudna a w szkole i tak ucza religi czyli latwizny? po co wiec sie ksztalca tak bardzo jak i tak wystarczy miec srednie zeby uczyc religii

Gość gość
jaka roznice?? o ile wiem katecheci sa po studiach i koncza ciezkie studia teologiczne a potem ucza religii w szkole..zenada.. ja znam kolesia co studiowal teologie i masakra jaki mial mózg..jak sklep.. jezykow..znal lacine greke i hebrajski oraz angielski.. na studiach si e uczyl tych jezykow potem cale prawo kanoniczne katecheta w szkole po teologii niczym sie nie rozni od ksiedza ten sam program nauczania maja bo az z ciekawosci sprawdzilem.. chyba ze sa katecheci bez studiow...ale j a nie znam takich oprocz siostr zakonnych

Gość gość
FAKT

Gość gość
Oczywiscie ze jest róznica .Żle sprawdziłeś

Gość gość
nie ma roznicy moja siostra studiowala swiecka teologie i ten sam program miala co w seminarium klerycy ciezko jak cholera..i 5 jezykow obcych