Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocmamamamie

proszę o rade mam z dziećmi

Polecane posty

Gość pomocmamamamie

Chcialabym poprosić o pomoc matki wychowujące swoje dzieci i zatrudniające opiekunki. Czy zaufałybyście bardziej niani znalezionej w internecie z "ogłoszenia" czy niani poleconej przez agencje zrzeszającą opiekunki do dzieci? Chodzi mi o agencje opiekunek i niań. Czy szukałybyście takiej firmy zamiast po prostu szukać niani? Dziękuje za wszelką pomoc i pozdrawiam :*

Gość gość
nie ma reguły ,do mnie do dziecka przychodziła kolezanka -daleka kuzynka, przyjazniłysmy się i podkradała mi różne rzeczy, jak robiłam zakupy to zawsze wieksze w makro i tam wszystko jest po pare sztuk, to zawsze mi podpieprzyla cos, nawet mi leki dla dziecka raz ukradla, kasy nie , nie wiedzialam co mam zrobic ale dostala dobra prace i odeszla, pozniej juz odkrylam ze ukradla takie kupony do makro za ktore dziecko dostalo by lego, nikomu nie powiedzialam

Gość pomocmamamamie
zastanawiam sie nad zalozeniem takiej agencji w malej miejscowosci (znaczy zuelnie nie malej ale mniejszej niz warszawa). wiem, ze agencje oszukuja i w zasadzie nie sprawdzaja opiekunek i martwi mnie opinia wsrod mam. macie jakies doswiadczenia z tym zwiazane?