Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wymuszony tata

podstepy zonki by zostac ciezarna

Polecane posty

Gość wymuszony tata

Od 5 lat jestesmy razem.od 2 jestesmy malzenstwem. jak narazie nie jestem gotowy na bycie ojcem- przed slubem uswiadomilem ja ze nie chce miec dzieci-moze liedys sie to zmieni ale narazie nie chce. Ona znow chce az za bardzo. Rozmowy o dziecku konczyly sie klutnia wiec nie wracamy do tego. Ostatnio zauwazylem ze tabletki anty ktore leza na lusterku w lazience nie sa przez nia lykane a systematycznie spuszczane w toalecie. Nie chce ryzykowac wiec wrocilem do uzywania prezerwatyw. Musze je ukrywac bo zlapalem ja na przekluwaniu ich... mam dosc jej podstepow. Jak jej wybic chociaz na jakis czas Pomysl ciazy z glowy?nie mam juz argumentow ani sposobow na nia. Juz nawet na s*x ochota mi przechodzi jak o tym wszystkim mysle. Przepraszam za bledy, pisze na szybko by mnie z tym nie zlapala.

Gość informatyk_wlkp
będzie chciała, to w końcu strzelisz jej tego dzieciaka. A jak nie ty, to ktos inny xD

Gość gość
powiedziec wprost ze jak zajdzie teraz w ciaze to odejdziesz nie wazne ze pojawi sie dziecko nie lubie takiego zachowania decyzja o dziecku powinna byc wspolna decyzja

Gość wymuszony tata
Wszystkie takie uparte i zdesperowane sa? Ktorys z was mial podobny problem w stylu- zostaniesz ojcem bo ja tak chce? Jak sobie radziliscie z tym?

Gość gość
to po co sie zeniles wiedziales ze ona chce dziecko

Gość wymuszony tata
Wiedzialem ze chce ale na smierc sie zaklinala ze dzieci sie pojawia dopiero jak oboje bedziemy tego chcieli...bylo powiedziane ze przynajmniej 5 lat po slubie a nie rok...(od roku walczymy juz ze soba w tym temacie)

Gość gość
Po co sie zenic bylo??

Gość wymuszony tata
Hm...podobno z milosci ludzie to robia... chociaz w moim wypadku to raczej z glupoty bo odbijac kobiecie zaczyna

Gość gość
Podwiąż nasieniowody. :)

Gość gośćuuuuuu
Szczwana podstepna bestia...przesrane masz chlopie

Gość gość
wspolczuje kobiecie takiego meza!

Gość Jakie to przykre
Trzeba było nie zawracać głowy i nie żenić się! Każda mądra kobieta chciałaby mieć dziecko, czy to jest przestępstwo? Na miejscu małżonki bym się rozwiodła.Nie dorosłeś żeby żyć w małżeństwie Jesteś egoista i tyle!

Gość gość
a ja wspolczuje obu

Gość gość
Każda mądra kobieta chciałaby mieć dziecko, czy to jest przestępstwo? Na miejscu małżonki bym się rozwiodła.Nie dorosłeś żeby żyć w małżeństwie Jesteś egoista i tyle! x madrosc nie ma tu nic do rzeczy- glupcze. Jest to zwykly instynkt, ktory wiekszosc kobiet w pewnym wieku odczuwa I dlaczego nie dorosl do malzenstwa? Bo ma inne priorytety, niz rezygnacja z dotychczasowego zycia i pieluchy na glowie? A baba, ktora celowo klamala przed slubem, a teraz przebija prezerwatywy i splukuje w kiblu tabletki dorosla do malzenstwa?:D Jest taka dorosla, ze nawet nie pomysli o konsekwencjach i co sie stanie, gdy w taki sposob zajdzie w ciaze i bedzie miec dziecko z facetem, ktory go jeszcze nie chce:D

Gość wymuszony tata
Egoista nie jestem a sprawa dzieci byla wyjasniona juz przed slubem i nie robila problemu a teraz odwidzilo jej sie. Nie mam nic przeciwko dzieciom ale cholera, jeszcze nie teraz, a tym bardziej nie na sile.

Gość gość
Glupia, ze tak sie daje przylapywac:p

więc on jest egoistą bo nie chce dziecka a małżonka nią nie jest, bo dziecka chce nie licząc się z opinią męża? co do za podwójne standardy.

Gość gość
Podwiąż nasieniowody i po problemie

Gość gość
Zwykła egoistka.Co to za komentarze,w których ktoś współczuję tej kobiecie i nazywa autora egoistą?Dziecko to wspólna decyzja a związek powinien opierać się na zaufaniu.Jak w tym przypadku autor może mieć zaufanie do swojej żony?

Gość wymuszony tata
Podwiazanie? No dzieki...Moze jakies mniej drastyczne metody?

zejdź do jej poziomu dosypuj jej rozdrobnione tabsy do herbaty :D

Gość wymuszony tata
Nie bede sie ponizal takimi podstepami...to raczej w jej a nie moim stylu

Gość gość
happyd z******ty pomysl! Tylko jak on ma to robic, zeby ona nie zuwazyla, ze tabletek ubywa

skonsultować się z lekarzem i kupić kolejne opakowanie o którym nie dowie się jego żona?:)

Gość ameliauksurrey
również zamierzam zajść w ciążę bez wiedzy partnera i po prostu przestanę zażywać pigułek :) Twoja zona autorze powinna zrobić tak samo pozdrawiam

Gość gość
to po co się z nią żeniłeś? żeby mieć sprzątaczkę, kucharkę, praczkę i dziwkę? na dodatek darmową, bo ona zapewne też pracuje i utrzymuje dom? rozwiedź się z nią i pozwól jej znaleźć kogoś, kto również chce dzieci, bo tylko ją unieszczęśliwisz. kiedy tobie łaskawie się odwidzi, dla niej może już być za późno...

Gość MalaMi92
Kup jej psa i pozwol go jej rozpieszczac.moze chociaz na chwile sie derwie od dziecka

Gość gość
stary numer! - będzie ją fiut trzymał w domu do prac domowych i bzykania, a jak już będzie za stara na dziecko znajdzie sobie o dziesięć lat młodszą a ją wyrzuci jak śmiecia!

Gość gość
Pies to nie jest dziecko...! Po za tym moje zdanie jest takie,że jeżeli chce się ślubu to równie dobrze jest się gotowym założyć rodzine ..

Gość gość
Dla mnie to trochę śmieszne.. "decyzja o dziecku powinna być wspólna" fakt! Gorzej jak jedna osoba chce,a druga nie..to jaka ma być ich wspólna decyzja,bo na pewno żadna ze stron nie zmieni zdania,a zawszę musi być i tak to po stronie osoby,która jeszcze dziecka nie chce ... dla mnie to chore. Twoja żona może zgodziła się na twoją decyzję przed ślubem,bo pomyślała,że po ślubie może się zdecydujesz skoro wziąłeś ją za żone i planujesz współną przyszłosć. Dla mnie tacy faceci to tchórze.. z czym czekać? po co? co zmienią te 2 ,3 lata .. jeżeli stoicie dobrze finansowo to nie wiem jakie mogą być powody niechcenia dziecka..! Żona może w końcu nie wytrzymać i wpaść w depresję lub cię zostawi, bo to jest zwykły egoizm z twojej strony! Niestety faceci za bardzo lubią być wygodni..