Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie się mamy spotykać?

Polecane posty

Gość gość

Znowu u mnie? :( kolejny facet, mieszka u niego matka:( tylko mamy się spotykać u mnie? Poprzedni mieszkał z...matką. To są b. Dojrzali faceci. Nie zgadzam.się na spotkania i obiadki u mnie! To mnie kosztuje, nie zarabiam wielu tysięcy, a obecny śpi na kasie, a spotykać nie mamy się gdzie. :(

Gość gość
Daruj sobie głupie komenty!:P

Gość gość
śpi na kasie ? i nie wynajmie mieszkanka?

Gość gość
Ja nie myślę organizować tylko spotkań u mnie:(

i co facet ma specjalnie wynajac mieszkanie zostawic matke sama bo ty chcesz z nim byc sam na sam ? :D

Gość gość
To się spotykajcie na mieście. Kino,teatr,park,muzeum to zależy skąd jesteście i co tam jest w waszym mieście.

Gość gość
kaz mu wynajac pokoj w hotelu, albo niech wysle mamusie do sanatorium

Gość gość
mam lodówkę. Dlaczego mam odstępować jedną półkę, wcześniej mieli swoje lodówki, jestem niezamożna i chcę mieć miejsce, oni są spoko, ale zajmują półkę, a i obok jest szafka. Tak mniej więcej brzmiał Twój post autorko. Napisz coś konkretniej i jasno, chociaż wydaje mi się na pierwszy rzut oka, że o takich sprawach po prostu powinnaś szczerze z tym facetem pogadać

Gość gość
To ja k***a mam gotowac, szykować i się kosztować tak!???

Gość gość
1szy mieszkał z matką, koszmarne warunki, ok. Spotkania u mnie! TYLKO U MNIE!!! 2 za granicą, w PL spotkania u mamusi z mamusią i u mnie!!! 3 ma duży dom, ale matkę wziął do siebie po śmierci ojca, tez mają byc spotkania tylko U mnie?!!!!! Mam podawać, szykować obiadki kawki cos do kawki!? To kosztuje!!!

Gość gość
a nie możecie się spotykać czasem u niego, ale np tak, żeby się ta matka nie wtrącała? Przecież nie wszystkie są wścibskie, może jakby z nią pogadał.. Zresztą po prostu pogadaj z nim powiedz ok, idźmy do mnie ale Ty wymyśl co robimy/załatw jedzenie, wiadomo że powinno być z dwóch stron staranie

Gość gość
No niby krótko się znamy, ale skoro juz u mnie bywamy, to chyba u niego takze, prawda? Byc możemy?

no i co z tego ze z matka mieszka/:P a mzoe on nei chce cie poznac ze swoja matksa?:D

Gość gość
Po jakim czasie powinien mnie z nią poznać?

Gość gość
ja pierdziele, czy Ty masz w pełni polskie korzenie, bo jakiś dziwny Twój język jest...? Ale tak, jak najbardziej powinien Cię zaprosić do Ciebie a jak nie to sama zapytaj może byśmy poszli do Ciebie czy coś

Gość gość
mi się wydaje że skoro z nią mieszka to powinien Cię zaprosić do siebie jakoś po 4, 5 spotkaniach u Ciebie, maksimum

Gość gość
21.33:D ja tez pierdziele, twoj język jest boski. Powinien ciebie zaprosić do Ciebie! Masz polskie korzenie, bo twoj język jakis dziwny jest!:P

Gość gość
Liczyłam, ze może jakis wspólny wyjazd weekendowy, cos wspominał, ale juz nic nie mówi:(

Gość gość
Jak głupie to mu ciągnij w krzakach i nie jęcz :P

Gość gość
hehe faktycznie czeski błąd zrobiłam, ale u autorki rozbraja mnie składnia i skróty myślowe :P

Gość gość
Do "polonistki" z koziej d**y-"moze bysmy poszli do Ciebie, czy coś":D ale znafffczyni epistole cedzi:D i przygania garkotluk komuś! Jakież to polskie.

Gość gość
W odpowiedziach się nie staram, piszę na tyle, żeby było krótko ale jasno, chodziło mi o to, że jeśli ktoś już chce porady to przydałoby się nakreślić sytuację w miarę jasno, a wątek jest napisany tak, jakby ktoś w złości wyrzucał z siebie zdania, to po prostu zniechęca bo nie wiadomo dokładnie o co chodzi. Ale okej, czepiam się faktycznie, piszcie jak chcecie, w końcu to forum a nie portal literacki

Gość gość
Up

Gość gość
Dobrzy ludzie, poradzcie pliss...