Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AntyDODA 82198273

Dodziunia i jej fani

Polecane posty

Gość AntyDODA 82198273

Po ostatnich wydarzeniach Do-dziuni i Agi Szulim, postanowiłam wejść na fb i poczytać fanpage Dody. Pod oświadczeniem Media Markt, jeden kretyn, bo inaczej takiego niewychowanego gnoja nie da się nazwać, napisał "Niech tą szulim ktoś przerżnie to może się uspoko" Fala polubień i komentarzy tych patologicznych dzieci uświadomiła mnie jaka jest dzisiejsza młodzież, mając za autorytet takie nic jak Doda. Jedna osoba próbuje walczyć z namiętnymi fanami tej niewychowanej lali, ale jak widać, prostactwo bierze górę nad tymi, co próbują myśleć inaczej. Zastanawiające jest to, że Dodzie wszystko uchodzi płazem. Co ludzie powinni zrobić, by takie coś nie było autorytetem wśród młodych ludzi ? Czy chamstwo, to teraz sposób na lans ???

Gość AntyDODA 82198273
Zapraszam do dyskusji ;-)

Gość gość
Gówniarstwo łyka chamstwo jak pelikany, a wszystko to przez bezstresowe wychowanie i media, które promują właśnie takie zera jak Fiona doda.

Gość AntyDODA 82198273
racja. nie zdawałam sobie sprawy, że ci jej fani, są tak agresywni, Doda ma taki wpływ na ich zachowanie, że wcale się nie zdziwię, jak dziewczynki, zaczną się bić w toaletach...szok

Gość gość
Za to Szulim jest baaaaardzo w porządku ...ech

Gość AntyDODA 82198273
ja nie bronię szulim, ale doda niejednokrotnie traktowała ludzi przedmiotowo. Teraz udaje biedactwo. Nie pasuje jej ta rola. Prędzej uwierzę w pobicie. Zresztą, to nie jej pierwszy incydent

Gość gość
Co to jest do - dziuni ,co to jest antydoda jak nie poniżanie !!!Ponizasz a innym sie dziwisz ? Hipokryzja .

Gość gość
A co ma chwalić patologię i pisąć Pani doda? Prostactwo, które innych poniża zasługuje tylko na pogardę.

Gość AntyDODA 82198273
Bo dla mnie to żaden autorytet. Nie ukrywam niechęci i tyle

Gość gość
Mozna zwyczajnie Doda . Tobie mozna to innym też .Proste jak drut .

Gość AntyDODA 82198273
Ona sama nazywa się suczą, także nie widzę nic obraźliwego w Do-dziuni !

Gość gość
Nie rozumiem po co ludzie jak im się cos nie podoba robią to samo ? Nie rób drugiemu co Tobie niemiłe .Świat będzie wtedy lepszy :-D