Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koralik bez enduuuuuuuuu

co to ma byc pytajnik

Polecane posty

Gość koralik bez enduuuuuuuuu

moj chlopak nie wie, ze znam jego konto i haslo na allegro. ostatnio weszlam tam bo chcialam zamowic cos i patrze , ze w zakupionych ma ladna zlota bransoletke. myslalam, ze to dla mnie, jakoze zblizaly sie moje urodziny. na urodziny jednak nie dostałam bransoletkipechowiec.gif zapomniałam całkiem o tym az do wczoraj. kamil pracuje w biurze. czesto zabiera sie z nim taka ewka, bo ma po drodze. nie miałam nic przeciwko bo sama do pracy dojezdzam z kolega. wczoraj jednak kolega byl na urlopie i poprosilam kamila, zeby po mnie przyjechal. przyjechal z ewka. juz na samym poczatku bylam zdenerwowana, bo sie nie przesiadła na tył, tlko jechała cały czas na pzednim siedzeniu i smiała się z moim chłopakiem. jednak kiedy poprawiała włosty dostrzegłam na jej nadgarsku TĘ bransoletkę!!!!!!!!!!!!! nie wiem co o tym sądzić. wątpię, zebybył to jakiś przyajcielski upominek, bo kosztował przeszło 400 zlpechowiec.gif co ma k***a byc?????? nie zrobiłam awantury kamilowi, bo co mam powiedzieć? grzebałam ci w allegro?????

Gość gość
Widzę w szklanej kuli, że w ciągu kilku miesięcy będziesz eks.

Gość gość
Może jedynie kupił te bransoletke przez swoje konto. Zapytaj ją czy ma swoje konto. Jeśli nie ma, sprawa sie wyjaśni. Jeśli ma swoje konto wowczas sprawa sie zagmatwa...