Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najprzystojniejsi są Niemcy, a najpiękniejsze Polki.

Polecane posty

Gość gość

natomiast najbrzydsze są Niemki, zaś Polacy (mężczyźni) może nie są najbrzydsi, za to kiepsko wypadają z urody. Dlaczego tak jest?

Gość gość
Bo Niemcy dbają o siebie . Niemki nie są brzydkie tylko są niewyględne :-D i to tez nie wszystkie .Spójrż na modelki ...

Gość gość
najprzystojniejsi są Norwedzy. koniec kropka:classic_cool:

Gość gość
Ukrainki, rosjanki, czeszki, słowaczki, rumunki są najpiękniejsze. Nie mam pojęcia skąd wytrzasnełaś ten żart o polkach.

Gość gość
bzdury, widziałem przepiękne niemeczki więc stereotypy brzydkich niemek można włożyć między bajki

Gość gość
nie słuchaj opinii arabów, oni gdy widzą kobietę ładniejszą od wielbłąda są już w siódmym niebie

Gość gość
Jedyny powód dla którego obcokrajowiec trzyma się tekstu, że "Polki są najpiękniejsze" to dlatego, że jak ktoś jest zza granicy i wam najmniejszy komplement sprzeda albo dolarami zaświeci to wręcz błagacie o k****a w szparze. Polscy mężczyźni mają Polki za piękne pomimo tych zjazdów i wycieczek personalnych, które nam urządzacie, ale wy tego nie widzicie, bo zagraniczna kasa, zagraniczna pała... Na szczęście mogę z czystym sumieniem mówić, że Polki "najpiękniejsze" nie są, bo Czeszki są od naszych rodaczek sporo ładniejsze.

Gość w porządku gość
Czeszki są świetne, te długie nogi, Polki są kiepskie jakościowo.

Gość gfhf
niemcy najprzystojniejsi ? Oliver Kahn Niemcy wygladaję lepiej niz Niemki , ale czy na pewno najprzystojniejsi ?

Gość gość
Jakby przyszedł do mnie niebieskooki niemiecki blondyn w mundurze ss to bym mu się oddała bez żadnych oporów. Ech marzenie.