Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jest nie tak z nami?

Polecane posty

Gość gość

Witam uprzejmie. Od prawie roku mieszkam z moja dziewczyna i synkiem z jej poprzedniego zwiazku. Kiedy sie poznawalismy nasze zycie sexualne bylo chyba idealne. Kochalismy sie bardzo czesto. W przerozny sposob. Odkad zamieszkala ze mna juz tak nie jest. O sex oralny musze sie doslownie prosic. Tego nie chce, tamtego tez nie. Sex niemal tylko w sypialni i to w nocy. Pytalem sie jej wiele razy o co chodzi. Nie podobam jej sie czy co? Ona mowi, ze jest wszystko w porzadku tylko troche przytyla i czuje sie niekomfortowo... Irytuje mnie to. Ja sienie zmienilem. Jaki bylem taki jestem. Nieba bym jej uchylil. Ona sie smieje, ze juz mnie ma i robila mi wszystko co chcialem kiedys jak mnie zdobywala:) Dzis wedlug niej juz niby nie musi i nie jest tak ulegla jak dawniej. Czy to normalne? Dla mnie nie. Bardzo zalezy mi na sexie oralnym. Kiedys bylo po prostu jak w niebie. Dzis od swieta. Jak by robila mi laske. Co wiecej sama nigdy nie zaczyna. To ja w zdecydowanej wiekszosci przypadkow musze sie starac, proponowac. Czuje sie sfrustrowany. Irytuje mnie jej podejscie. Ona twierdzi, ze to facet powinien inicjowac. Ale ja tez czasem chcialbym byc pomasowany, uslyszec jakis komplement itd O co w tym wszystkim chodzi?

Gość gość
bo sex przedmałżeński to cierpienie bo jest grzechem złamanie tego prawa skutkuje cierpieniem to tak samo jak grzech obrzarstwa za jego złmamanie jest cierpienie w postaci otyłosci chorób cywilizacyjnych

chłopie pytasz na damskim forum. one nie rozumieją jak istotnym elementem jest seks dla faceta, a już tym bardziej ten konkrety rodzaj seksu. jak na moje oko twoja dziewczyna ma trochę za dobrze:) i przez to też zlewa na twoje potrzeby. to twoja wina.

Gość gość
Olewa Cie.