Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzeci oddech

kto chce pogadać o byle czym

Polecane posty

no oczywiscie.... i po romantyzmie ;)prawde mowiac liczylam na cos wiecej niz :O.... zanim zapalisz swieczke, sprawdz czy w twoim androidzie mozna wystukac nr na straz pozarna, zeby nie bylo jak z tym linkiem do opery :P :D .... albo rob co chcesz... w koncu to twoje zycie 😴

Podobno można dzwonić na alarmowy. Tak mówiła baba z salonu jak mi wciskała to badziewie :-o. Jeszcze mi dała do siebie na komórkę :-o

to dobrze :) jestes podwojnie zabezpieczony. proponuje zanim zapalisz swieczke zadzwonic do baby i poprosic zeby przyjechala do ciebie :P bo zamierzasz zapalic swieczke, ale czujesz sie niepewnie... nie wiesz czy mozesz wstukac nr alarmowy :P:D ... tym sposobem bedzie was dwoje do rozpraszania cieni, leku i samotnosci w nocy ;)

i co najwazniejsze.... bedzie dwukomorkowi ;) ide zaganiac rozproszone cienie 🖐️ gdybys cierpial na niedosyt - mow ... podrzuce ci wlasne ;)

to nawet lepiej... bedziesz mial potrojne zabezpieczenie :P:D ... ty to sie jednak umiesz w zyciu ustawic;) ...a taki niby skrzywiony :P 🖐️ samcu

Gość kajucha
Pozdrawiam frida6 :-):D:P

Gość gość
Horera zaraz zasnę ! Dajcie szlugę !

Gość pytalnik
lubie... tu nie zagląda?

Gość kajucha
Nie pal bo nie urośniesz :P

Gość gość
nie palę ale mnie bierze jak cholera :( do tego stoi pała i nie mam kobiety przy sobie. Kurna dajcie na luz !

a tobie jeszcze nie przeszlo :O... koniecznie musisz sie postarac o prywatna masazystke ;)

najwyzszy czas zrealizowac marzenia, bo umrzesz z wykrzywiona twarza ;) ... podobno zmarszczki sie wygladzaja we snie 😴 ale nie jestem o tym przekonana. moje reaguja na slowa " a co to za zmarcha? juz cie tu nie ma!" :P:D

czytam... czytam... i jakos nie moge sie doczytac tych pytan ;) lara :)