Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzeci oddech

kto chce pogadać o byle czym

Polecane posty

Gość gość
o nie, trzeci, ten co poucza innych nie mając o niczym pojęcia... żałosny człowiek :D

w.w.p. ;) dzieki kwiatuszku... czuje sie pozdrowiona i z wzajemnoscia :) skrzywiony nieuzytek i tak sie do niczego nie nadaje ;) absolutnie nic go nie wzrusza, rusza, porusza... wrzuce kolysanke, jest nadzieja ze moze mu sie cos poruszy:Phttps://www.youtube.com/watch?v=gEkUq5IPzN4 albo powie, ze muzyka do niczego i koles glos ma do d/u/p/y, a nie do spiewu 😴

no wlasnie nie mam pojecia :O chyba lubi sobie zmarchy hodowac :P chyba przestane sie z nim kolegowac, bo jeszcze ten skrzyw przejdzie na mnie ;)

o moj ty bosze... jednak cos sie poruszylo we srodku, ale nie zupelnie r/u/c/h/a/w/o ;) w takim razie poprosze wersje z opery... nie bede szukac samodzielnie. jestem zmeczona. prosze podac na tacy z usmiechem nr 2,5 na ustach 😴

to niby z jakiej innej przyczyny tu siedzisz ;) nadaj sie do czegos... chociazby do przyniesienia muzyki, nie wazne dla jakiej kobiety ;) leniwej czy zmeczonej, starej czy mlodej, ladnej czy brzydkiej... po prostu sie rusz :P:D

niestety, nie moge... chyba mam zaniki pamieci 😴 zapomnialam z jakiego powodu tu pisze... chyba pojde pisac gdzie indziej. moze mi pamiec wroci 😴

Gość kajucha
nuda jak ch...j masakra ;/

pozwole sobie nie zgodzic sie z ta opinia 😴 ... c/h/u/j/ nie jest nudny :P:D

Gość kajucha
He he no tak może nie jest nudny :-P ale nuda to jest ;)

co to jest nuda ;) ...czy w ogole cos takiego istnieje... moze to zona yeti :P:D

no oczywiscie.... ruszyl sie... po falszywego linka 😴

No i ch*j zamiast linka do Dżemu :-o Android ty jednak proteza systemu op. :-o. Musisz sama poszukać Fridolino, ja nie mogę choćbym się...:-o

to moze sprobuj przy swietle... np. swieczki ;) bedziesz mial odrobine romantyzmu. przy okazji rozproszysz cienie do katow :P i stanie sie swiatlosc... w srodku nocy ;)