Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mowia ze atrakcyjna

boje sie zwiazkow

Polecane posty

Gość mowia ze atrakcyjna

w ciagu calego swojego zycia wielu mezczyzn mnie podrywalo czy mowilo ze podobam im sie, koledzy mowili ze komus sie tam podobam ale nie maja odwagi bo mysla, ze nie maja szans u mnie, albo cos w stylu ze wygladam na wymagajaca, pewna siebie, a jest zupelnie przeciwnie, moze i wygladam na inteligentna, ale jest wrecz odwrotnie, zawsze wszystkich zbywalam bo balam sie zwiazkow, tego ze wyjdzie ze jestem glupia i nie mam inteligencji, na niczym sie nie znam i nic nie wiem, bo nie podrywali mnie koledzy z klasy ale starsi wyksztalceni panowie z klasa, moze inna by to wykorzystala, ja nie, bo nie mam doswiadczenia z mezczyznami, czuje sie idiotka i nia jestem, nawet rozmawiac z ludzmi nie umiec, ani wyslowic sie, jestem nikim, a stylizuje sie na kogos innego, na trakcyjna kobiete by pasowac do ludzi, tak jestem zalosna idiotka, boje sie meczyzn, boje sie z nimi nawiazywac relacje, wole uchodzic za niedostepna oziebla ktora z nikim nie chce byc niz za tepa idiotke jaka faktycznie jestem, ktora nic madrego nie ma do powiedzenia:( jestem dziwolagiem:(

Gość gość
hahaha smiesznie napisane, ile masz wiosenek ? :)

Gość AdwokatBiedaków
a ja boje sie polek bo smierdza cebula i kwasem.

Gość bbbbbbbbbbbbbyyyyyyyy
skoro sie boisz facetow to do czego ci facet? A poza tym jak chłop chce zanurzyć swojego k****a to nie patrzy czys ty pusta czy mądra a faceci po to sa przeciez. Żebyśmy wibratorów nie musiału używac ;)

Gość mowia ze atrakcyjna
nie napisalam przeciez ze szukam faceta ani ze chcem by mi jakis wlozyl k******.a, tylko ze ich unikam, ze nie chce z nimi nawiazywac relacji bo mnie poniza czy wysmieja, choc czuje sie samotna

Gość mowia ze atrakcyjna
nigdy nie bylam z zadnym facetem, nawet sie nie calowalam ani nie przytulalam, a wibratorow nie uzywam

Gość gość
Dobra dobar ale ile masz tych lat? :O

Gość mowia ze atrakcyjna
mam skonczone 27:( napisalam to wszystko bo znajomym o tym nie powiem, bo mnie wysmieja, a tutaj jestem anonimowa. Wiem ze zostane stara panna i nie szukam tutaj pocieszenia. Wiedzcie ze sa gorsze osoby od was i maja inne problemy, nawet ze samym soba.

Gość gość
Jak to czytam to nie widzę nigdzie głupoty i masz duzo do powidzenie najgorszy pierwszy raz Jeżeli ktoś cie poderwie to daj się podwrwac! nie ma sie czego bać

Gość gość84
Znam taką kobietę trochę taką jak Ty. Rożnica polega na tym, ze to jej otoczenie śmiało się że niby jest głupia i tępa, a tak naprawdę to Ona była tam najbardziej rozgarnięta. Już samo stawianie takich pytań jakie sobie stawiasz świadczy o tym, że nie masz racji. Może warto się zastanowić nad przyczynami takiego postrzegania samej siebie.

Gość gość
Doskonale Cię rozumiem... jakbym czytała o sobie Moja niska samoocena wynika z mojej sytuacji rodzinnej , niby porządny dom , ale.. byłam tyle razy poniżana ,obrażana , porównywana do innych, że to wszystko zostawiło na sobie ślad Ja mam 19 lat , nigdy nie miałam chłopaka , całowałam się kilka razy i to wszytsko W moim przypadku jest tak , że nawet jak już się odważę i piszę z jakimś chłopakiem , albo rozmawiam na imprezie , poznaję gdzięś itd. , to znajomość zawsze się zaczyna , ale nie kończy Zawsze wydawało mi się że to dlatego, że po rozmowie stwierdzali że jestem głupia , nudna , nie mamy o czym rozmawiać itd. Teraz patrze na to trochę szerzej , i widzę że to ja ciągle uciekam przed facetami , przed związkiem , przed wszystkim Boje się tego , a z drugiej strony czuje się bardzo samotna ,przyjaciółki naciskają mnie strasznie , bo większość ma już partnerów , a ja jestem sama , więc czuje dodatkowo presję Może powinnyśmy skorzystać z jakiejś rozmowy z psychologiem ? Czasem można się dużo o sobie dowiedzieć , i doradzić się jak sobie samej pomóc

Gość mowia ze atrakcyjna
w szkole tez bylam wysmiewana, bylam czarna owca w klasie na ktora pomyje wylewali:( teraz juz nie chodze do szkoly wiec nie musze z ludzmi z ktorymi nie chce przebywac caly dzien ... jestem zamknieta w sobie, nie mam nic do powiedzenia o zyciu, brak mi podstawowych doswiadczen zyciowych, nie posiadam zadnej wiedzy, ja nie tylko czuje sie glupia ale nia jestem, jak koledzy podchodzi by zagadac byla martwa cisza, zadawali pytania i nie potrafilam odpowiedziec, szybko rezygnowali z grzybem na twarzy, czuje sie jak jaskiniowien ktory izoluje sie od ludzi... nie wiem czy sa takie dziwolagi jak ja na tym swicie bo chodzac po miescie takich rzyczy sie nie widzi, dopiero w neie mozna cos podobnego poczytac, co dla normalnej osoby moze byc smieszne i komiczne ... czuje ze nie pasuje do innych, to nie kwestia mojego nastawienia i niskiego poczucia wartosci, wiem ze sie wsrod ludzi kompromituje i ludzie smieja sie ze mnie, widze to na kazdym kroku jak musze cos powiedziec