Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się go pozbyć z głowy ?

Polecane posty

Gość gość

Poznałam pewnego faceta 3 miesiące temu, na początku było ok spotkaliśmy się z 2 razy, było milutko. Jednakże potem zaczął mnie ignorować i na odczepnego tylko wszystko robić. Olałam go to zaczął za mną latać. Nie potrafię go sobie wybić z głowy. Wielokrotnie próbowałam poprzez wyłączanie czatu na fejsie, ukrycie mojego profilu przed nim i nie długo wytrzymałam tak, może z 2-3 dni a potem za każdy razem włączam to z powrotem. Ostatnio jesteśmy na etapie "do******lania sobie....ale w taki inteligenty sposób. Ostatnio nawet zaprosił mnie na wycieczkę nad morze i do spa. Powiedziałam, że akurat wtedy będę przewoziła rzeczy od znajomego. Wcześniej poprosiłam go o pomoc to mi powiedział, że będzie zajęty przez kila tygodni. Powiedział, że jak nie to nie i ze zaprosi inna koleżankę. To ja mu na to że życzę mu miłej zabawy i cieszę się, że jestem na liście jego koleżanek, i żeby się starał to może wróci na szczyt mojej. I tak się w takie dopieprzanie bawimy ostatnio. Wszystko to taka gadka bez sensu i wiem ze nic z tego nie będzie bo nawet nie chce się chyba z nim spotkać bo po co ? Żeby sobie na żywo dopieprzać ? Jak się pozbyć go mojej głowy, bo jestem może na 60 % dopiero...i pomimo ze poznaje innych facetów i z jednym się umawiam to on nadal powraca po jakimś czasie...

Gość gość
?

Gość gość
Ktos pomoże ?

Gość gość
Ile masz lat? O.o

Gość gość
Dużo. Ale jestem kobita o przejściach więc troche niezrównoważona emocjonalnie ostatnio...

Gość gość
Hmmmm....