Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terranko

Przyjazd gości zza miasta

Polecane posty

Gość terranko

Jestem z Łodzi, a mój przyszły mąż z Pleszewa. Zdecydowaliśmy się, że pobierzemy się w moim rodzinnym mieście w związku z tym, że ode mnie jest więcej gości (70), a ze strony narzeczonego 46. Większość z gości przyjedzie pociągiem a nie samochodem i chcemy załatwić im transport na ślub, wesele, a być może nawet i z dworca. Spotkaliśmy w necie firmę przejazdy24, która trudni się przewozem osób: http://przejazdy24.pl/ Korzystał ktoś z ich usług? Albo z innej firmy? Co doradzacie?

Gość gość
fajnie że myślisz o dojeździe dla gości bo dużo osób to olewa i myśli, że poradzą sobie sami...szkoda, że na stronie nie ma cennika, ale jeśli oferują przystępne ceny albo maja np. busy którymi przewieziesz większą ilość osób to fajna opcja Z Łodzi niestety nie jestem wiec nie mogę Ci polecić fajnej firmy, bo polecanie firmy z Wrocka byłoby bez sensu :)

Gość alladynka123
Opinie o firmie są ok więc może warto się im bliżej przyjrzeć. Kiedyś jechałam na wesele z Radomia do Warszawy i na miejscu właśnie czekał na wszystkich przejezdnych z mojego miasteczka busik. Było to bardzo wygodne bo nie musieliśmy sie telepać przez nieznane miasto na oślep :)

Gość terranko
Myślę że taka pomoc gościom w dojeździe to w pewien sposób ukłon w ich stron ę za to, że chcą być świadkami tak ważnego dla nas dnia

Gość gość
bierz ich w ciemno!

Gość gość
to sie nie da no nie wiem juz ale czasami jest fajnie :) www.youtube.com/watch?v=hTVVMwrJ-rk

Gość gość
fajni

Gość kdjjedpeeed
fdwfwrefergerrgre

Gość gość
ja polecam firme, ktora zajmuje sie przewozem. Albo opcja wynajecia samego kierowcy bedzie lepsza? Zobacz http://autodriver24.pl/ i przemysl sobie co bedzie wam odpowiadac