Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oscar0000

Poleci mi ktoś saune w której ludzie sa Nago i nikt sie nie krepuje w Krakowie??

Polecane posty

Gość Oscar0000

Jak w temacie: szukam sauny w której nagość jest naturalna.... nie lubie sie pocić w ręczniku,,,, a widok nagich osób nie jest niczym dziwnym dla mnie gdyż jestem Masażysta...

Gość gość
dla gejow Spartakus a dla hetero kazda sauna praktycznie jest ok ja jezdze obik krakowa do liszek

Gość Oscar0000
ja bardziej wole Kobiety na Saunie..... tym bardziej iż duzo klientek mam właśnie poprzez znajomość z takich miejsc...

Gość gość
z kobietami samotnymi na saunach jak z igla w stogu siana chodze na sauny juz dlugi i jeszcze nie spotkalem a chetnie bym popatrzyl....

Gość Oscar0000
Musze Ci kolego przyznać racje, ja też żadko spotykam takie PANIE.... lecz kilka klientek stałych mam własnie z sauny.... choś jestem młody i nie uważam sie za przystojnego gościa to Kobiety coś przyciaga.... a jak juz raz sa u mnie to wracaja...

Gość gość
a na ktorych saunach w krk mozna panie spotkac ?

Gość Oscar0000
ja mam trzy klientki z Laguny...

Gość gość
ja wole obiekty polozone z basem - plus jakies jakuzzi jak jest w bablekach tez mozna przez przypadek dotknac...

Gość Oscar0000
Licze na to iż jakas miła Pani jednak podpowie mi gdzie mozna spotkac jeszcze miłe Panie....

Gość Oscar0000
mi nie brakuje kontaktu z Kobietami lecz staram sie nawiazac wiecej Kontaktów z Paniami które dbają o Siebie a Na SAUNE takie chodzą///

Gość gość
Spa Zakrzówek to świetne miejsce,nikt się nie krępuje,wszyscy się relaksują przecież to sauna.Wszyscy nie zależnie od płci saunują na golasa.Szkoda że nie ma takich saun w Warszawie. :(