Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MŁODE mamy, z nieplanowaną ciążą jak powiedziałyście swoim rodzicom?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. I jaka była reakcja? My zaliczyliśmy małą wpadkę. OCzywiście na razie jesteśmy przerażeni, bo planowaliśmy dzieci za jakieś 3 lata(za dwa lata ślub) no ale jak widać dzidzia prawdopodobnie(dziś idę potwierdzić) pcha się na świat :) Ja mam 22 lata, mój chłopak 27. Do młodych mam, od nieplanowanej ciąży, jak powiedziałyście rodzicom? Ja z rodzicami mieszkam i trochę się stresuję jak im powiedzieć - pomimo,że od dawna zapewniali ,że chcą wnuka. Myślałam, żeby po prostu kupić maleńkie skarpetki i im wręczyć zapakowane, a później pokazać usg. Czekam na opinie.

Gość gość
Ja też młodo zaszłam w ciąże- ale planowaną i po ślubie więc nie zupełnie jestem w takiej sytuacji jak Ty. ale u Ciebie też nie widzę powodów do stresów- jesteś już dorosła, masz faceta. Ja powiedziałabym po prostu- bez skarpetek- ale zdjecie z usg jak najbardziej możesz pokazać ;)

Gość gość
jestem panna i mam kochanka, nie planuje dziecka, ale snilo mi sie niedawno, ze bylam w ciazy, powiedzialam o tym snie mamie, a mama na to: jak bys byla, to bys byla, przeciez bysmy baby nie wyrzucili :) czyli pozytywnie :)

Gość gość
Ja byłam w identycznej sytuacji co gość powyżej, mimo że byłam młodsza od Ciebie autorko :D Jesteś dorosła, powiedz normalnie i też bym żadnych skarpetek nie dawała ( chyba że któreś z rodziców ma w najbliższych dniach imieniny lub urodziny to do prezentu można by dołożyć :) )