Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przeszlosc seksualna dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

poznałem bardzo szczegółowo przeszłość seksualna swojej dziewczyny, okazało się że miała bogatszą ode mnie i bardziej perwersyjną, nie mogę o tym przestać myśleć i aż boli mnie od tego żołądek od tygodnia :( nie wiem jak sobie z tym poradzić ... wiem że to przeszłość, ale nie potrafię.

Gość gość
Uważaj kolego bo takie są niektóre co tylko szukają nowych przygód. Zmiana partnerów to podstawa :) potrzebują coraz to nowszych bodźców.

Gość gość
a obenie z iloma na ras sie pruje

Gość Kutassis
Zaproponuj jej trójkąta z kolegą. Ty będziesz miał nowe doznania a i ona skorzysta.

Gość gość
trudno powiedzieć czy szuka przygód, po 3 miesiącach zaczęliśmy uprawiać seks, teraz dopiero się przypadkiem wygadała co robiła z poprzednimi, w każdym bądź razie wolałbym nie wiedzieć

Gość gość
to jest doswiadczona,a nie taka ciemna jak moja

Gość gość
mam problem sam ze sobą, stwierdziła że jej nie przeszkadza co facet robił w przeszłości a nawet lepiej żeby wypruł co nie co, żeby ją dobrze wypruć. ale prucie dziewczyny to co innego, w końcu to ode dają. Zacząłem ją postrzegać teraz jako pojemnik na spermę, uczucia poszły w dal.

Gość gość
właśnie się tym pocieszam że jest doświadczona ale i tak nie mogę o tym przestać myśleć. W porównaniu do poprzedniej partnerki (straszna kłoda) to niebo a ziemia.

Gość Kutassis
Jasne dymać i nie pytać o drogę. One są po to by Nam służyć...

Gość gość 123
Masz dwa wyjści 1 - dać sobie z nią spokój, 2 - będziesz żyć z tą wiedzą dalej - musisz o tym zapomnieć lub przejśc do porządku . Co do mnie ja bym sie cieszył z takiej partnerki. Jeżeli była by ładna to jeszcze lepiej. Wolę perwersyjne niż takie które leżą jak worek cementu. Pozdrawiam i radzę nauczyć się tolerancji i dystansu do życia.

Gość gość
autorze i weź coś na żołądek:)

Gość gość
mam dystans do życia, ale jest to silniejsze ode mnie, może przetrawię to po jakimś czasie. Dziewczyna ładna 7/10 dzięki za odpowiedzi!

Gość Kutassis
Nie pytaj tylko wal. A jak się znudzi to następna i tak wkółko. Wyrywaj,*****aj, rzucaj. Co ty frajer jesteś?

Gość gość
prostak z ciebie

Gość gość
Dlatego ja nigdy nie chce nic wiedziec ani nir opowieadam bo po co? Raz bol zaoladka przerabialam z tego powodu i dziekuje. Dzis jestem madrzejsza nie slucham a u chlopaka tez bol zoladka byl jak mu raz jedyny pow co bylo z innymi to najpierw zale potem wyzwiska madrasc na przyszlosc nie chcij wiedziec

Gość gość
po jakim czasie przestałaś się przejmować i boleć ? nigdy nie chciałem wiedzieć, nie pytałem ale sama się wygadała ...

Gość gość
madry i dojzaly chlopak nie widzial by problemu a taki gowniarz bedzie wymyslal bzdety , szukaj dziewicy jak ci tak przeszkadza przeszlosc dziewczyny kretynie

Gość Kutassis
Ile wy micie lat? 15? Ból żołędzia powinieneś mieć nie żałądka!?!? Mówię wal je w dupska i nie pytaj czy boli..

Gość gość
a ty nie miales przeszlosci prawiczek ??

Gość gość
Dlatego ja nigdy nie chce nic wiedziec ani nir opowieadam bo po co? Raz bol zaoladka przerabialam z tego powodu i dziekuje. Dzis jestem madrzejsza nie slucham a u chlopaka tez bol zoladka byl jak mu raz jedyny pow co bylo z innymi to najpierw zale potem wyzwiska madrasc na przyszlosc nie chcij wiedziec

Gość gość
tak jest jak dziewczyna wiaze sie z takim szczylem

Gość gość
No to mam propozycję nie do odrzucenia. Wymieńmy się partnerkami moja jest grzeczna i też ładna

Gość Kutassis
Wal kolego wal

Gość gość
takie p******* prawiki powinni szukac dziewic bo potem ich tylko zaladek boli ha ha

Gość gość
Hipokryta. A ty byłeś prawiczkiem?Żal ci,że ma większe doświadczenie? A gdybyś ty miał większe,to byłoby dobrze,tak?Bo byłbys bardziej pewny siebie?Widac,że jej nie kochałeś,tylko traktowałeś przedmiotowo.Jak można mieć pretensje o to,co było ,zanim poznała ciebie???Weź się ogarnij,widac,że niedojrzały jesteś,kobietty dzielisz na d***** i dziewice...:P Czarno-białe podejście.

Gość gość
wiecie co ... a choooooj mi w dooope :classic_cool: 🖐️

Gość Paula1994
poznałem bardzo szczegółowo przeszłość seksualna swojej dziewczyny, okazało się że miała bogatszą ode mnie X oczywiście chodzi ci tylko o to że dziewczyna była lepsza od ciebie, gdyby miała takie doświadczenia jak ma teraz a ty miałbyś o 5 partnerek więcej to problemu byś nie widział ale o boże ona spała i robiła rzeczy których ja nie... Ogarnij się chłopcze, co było to było liczy się to co jest i to co będzie a nie jakieś głupoty....

Gość gość
ja niestety też miałam taki problem, jak zaczął mi opowiadać co robił z poprzednimi, że w samochodzie, że w takiej pozycji, że do buzi i na twarz, teraz sie go brzydzę ...

Gość gość
Jesteś ciapa, ale szukaj wulgarnej dziewicy dalej... :D może się tak jej bzykaniem nie interesuj?

Gość gość
zostaw ja w spokoju 🖐️