Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

potrzebuje rady

Polecane posty

Gość gość

cześć dziewczyny, potrzebuje rady. Jestem z chłopakiem od prawie 4 lat, wiadomo jak to w związku układa się raz lepiej raz gorzej, ale czasami mam wrażenie że nie jestem mu do niczego innego potrzebna, tylko do sexu. Czasami wgl nie gadamy ze sobą, często się kłócimy, nigdzie prawie nie wychodzimy, chyba że do jego znajomych. Wiadomo że czasami no jest po prostu świetnie. Kiedyś wyjechałam na weekend nad morze, chciałam żeby też jechał ale oczywiście nie chciał, wtedy poszedł na urodziny swojego kolegi i tam przelizał się ze swoją koleżanką, od tego czasu jakoś nie umiem mu zaufać, może jest troche lepiej niż jak się dowiedziałam ale to i tak za mało. Może ja też mam swoje za uszami bo kiedy się kłociliśmy i nie czułam się szczęśliwa itp. także poszalałam z moim kolegą, dla którego już chciałam zostawić Ł. ale jak zerwaliśmy, przez jego kolege, w nocy po zerwaniu pisał jak mnie kocha, że jestem najważniejsza itp. chociaż ciągnęło mnie do tamtego faceta który traktował mnie zupełnie i inaczej niż Ł, jednak wróciłam do "byłego". Teraz czuje że to był błąd, ale kolega także sobie ułożył już życie z inną. a ja już sama nie wiem czego chce z jednej strony kocham Ł i chce z nim być ale z drugiej strony czuje się nie szczęśliwa, czuje ze czegos mi brak, czesto mam ochote poderwac innego chłopaka ale czuje sie nieatrakcyjna i mam brak pewnosci siebie, a nawet czesto mysle o jakims przelotnym "romansie", albo o zerwaniu. Wydaje mi się także że Ł. bardzo dużo mnie oszukuje, nie raz przyłapuje go na tym. a jego nie dotrzymywanie słowa, ehh.. ciągłe proszenie go żeby to on mnie odwiedził a nie jak zwykle ja jego, jemu co chwile się nic nie chce ale na spotykanie z kumplami i picie piwa ma siłe. Może to jest tez moja wina bo jak on np. mówi że pracuje w domu przy aucie to ja mu kompletnie nie wierze, mówie mu że mnie okłamuje itp. nie wiem czy za dużo przebywamy ze sobą, a może już za długo jesteśmy razem, totalnie nie mam pojęcia. Może wy mi doradzicie co mam zrobić.

Gość blondass86
jesteście widać siebie warci.