Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wesele bez kamerzysty

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś w was nie mial kamerzysty na slubie i nie zalowal? My mamy fotografa za 2500 i zastanawiamy sie by na tym pozostać.

Gość bławatka
Ja nie miałam i żałuje nie chcielismy takiego nudnego filmu na kilku płytach ale jak teraz widzę te krotkie fajne filmy tak ciekawie zrobione to żałuje bo zdjecia choć mamy to jednak nie pokażą tego co film, ale trudno za późno już ... Kuzyn męża niby miął kamerę i obiecywał że coś zrobi ale jest z tego całe 7 minut filmu głównie przed kościołem.

Gość gość
miałam było super, na początku myslałam że musi być film z wesela, ale teraz uważam ze nie koniecznie zdjecia wszystko wynagrodziły przynajmniej w moim wypadku.Jak cie stać to bierz kamerzystę.Ale nam wystarczyły tylko fotki.

Gość gość
No wlasnie chcieliśmy okroić budżet,i ze jeszcze nie mamy kamerzysty zastanawialiśmy sie juz nie szukać tylko nie chcialabym zalowac.

Gość Rozalka K
Mieliśmy ale nie kamerzystę tylko operatora telewizyjnego (facet po Łódzkiej filmówce) zrobił nam wspaniały dynamiczny film ze ślubu i wesela raptem 90 minut. Zapiął nam do ślubu miniaturowe mikrofony radiowe przez co był znakomity dźwięk z przysięgi. Nikt z naszych znajomych nie ma takiego filmu jak porównywaliśmy. I cena nie była wcale kosmiczna. Podam Ci jego nr 501-12-69-69 Tylko nie wiem jak z terminami bo tam trzeba dużo wcześniej zamawiać.

Gość gość
Ile płaciliście za taki film ?

Gość Rozalka K
Z tego co pamiętam to jakoś lekko ponad 1500 zł - to nie było drogo.

Gość gość
zdjęcia są droższe od kamerowania

Gość gość
tez nie mialam, slub byl w 2005 roku i wszyscy sie dziwili,wrecz byli zniesmczeni,ze nia ma profesj. kamerzysty, a ja po prostu nie cieprpie byc filmowaną, mamy piekne zdjecie plus pare plyt amatorskich filmikow, bo ktos z rodziny krecil, dzis postapilabym tak sama, zero stresu i w sumie wielu z gosci tez uniknlei syt w stylu usmiech przy jedzeniu zupy :)

Gość Rozalka K
Nasz operator nie filmował ludzi przy jedzeniu i naprawdę był niewidoczny podczas pracy, ładnie ubrany wtapiał się w tłum gości i oczywiście żadnego jupitera na kamerze nie używał bo już widziałam takich w akcji co mieli lampę do przesłuchań na kamerze.

Gość gość
Dynamiczny 90-cio minutowy film... do tego gość po łódzkiej filmówce i 1500zł... Hmmmmm...

Gość videooperator
No szczerze to mi też coś tu mocno nie gra :D

Gość gość
Autorko jeśli stać Was na kamerzystę to nie zalujcie i wezcie bo potem możecie dopiero zalowac...my dzięki filmowi mamy naprawdę wspaniale wspomnienia i gdybyśmy mieli jeszcze raz być przed ta decyzja to bez wachania wybralibysmy i kamerzystę i fotografa:)

Gość kaaaaaanaasta
kurczę ja mam też dylemat ale z innego powodu; mianowicie chciałabym mieć taki filmik skrocony z podkładem muzycznym jak oglądam takie to się wzruszam, strasznie mi się to podoba, ale z drugiej strony... mam okropny kompleks na punkcie mojego...nosa:( za kazdym razem jak komus zdarzy sie mnie nakrecic to po prostu masakra nie moge na siebie patrzec, widze tylko ten nos, i wiem ze pewnie tylko na to bym patrzala na takim filmiku, na zdjeciach tego tak nie widac. kurcze sama niewiem:( chyba bym sie krepowala, wiedzac ze jestem filmowana co chwile, a chcialabym sie dobrze bawic na swoim slubie i weselu.

Gość gość
Do osoby powyżej,na slubie i weselu będą toba kierowac takie emocje ze obecność kamerzysty czy fotografa nie będzie ci w niczym przeszkadzać,wiec nie masz co się martwic na zapas:)

Gość gość
Nie miałam kamerzysty i nie żałuję. Ślub był 4 miesiące temu, nawet już o nim nie wspominamy.

Gość gość
Nie miałam kamerzysty i nie żałuję. Ślub był 4 miesiące temu, nawet już o nim nie wspominamy.

Gość gość
Dla mnie film z wesela i ślubu jest ważny, bo potem mogę zobaczyć gesty, usłyszeć głos bliskich osób, których już nie ma. Przypomnieć sobie wydarzenia lub inne w ogóle zobaczyć, bo przecież nie byłam w każdej sytuacji, która miała miejsce na weselu. ;) Ale każdy robi jak uważa.

Gość gość
gosc 13 13 nie wpsominacie już o ślubie bo go zrobiliscie dla rodzicow nie dla siebie pewnie was przymusili to sie nie dziwie że nie pamiętacie już i nie chcecie miec z tego pamiątki

ja myślę, że warto brać zarówno fotografa jak i kamerzystę. Zdjęcie ładnie pokazuje chwilę, a film w dynamicznym ujęciu pokaże otoczkę tej chwili. Zdjęcie pokaże każdy detal a film całość sceny. Tak więc osobiście polecałbym zarówno fotografa jak i kamerzystę.