Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kontrola zwolnienia lekarskiego przez zus

Polecane posty

Gość gość
ale czego ;) nic nie wzięła mnie nie stać by dawać łapówki

Całkiem nieźle kombinujesz jak na kogoś z depresją. Dobrze, że przynajmniej na to masz ochotę. Nie martw się, wyzdrowiejesz.

Poprawka, oni nie dymają państwa, bo ZUS to nie jest jakiś abstrakcyjny stwór siedzący na wielkim tronie. Oni dymają nas, osoby płacące składki na tą złodziejską skądinąd instytucje.

Gość gość
gość zwolnienie od psychiatry że masz depresję? Wiem co mówię, błyskawicznie Cię dupną na takim lewym L4. I bardzo dobrze. Nienawidze takich co dymają państwo / nikt cie nie ruszy, mozesz spac spokojnie i nie sluchaj co te zawistne cioly tu wypisuja. Dwa razy bylam na polrocznym zwolnieniu od psychiatry i raz na 11 mies rehabilitacyjnym. Przewaznie lekarzem orzecznikiem w ZUS jest lekarz innej profesji i na psychiatrii zna sie tyle co wrobel na gnacie, wiec to wyglada tak ze wejdziesz zada ci kilka pytan i kaze zdrowiec. Nie sluchaj tych zawistnych ludzikow. Po drugie na zwolnieniu od psychiatry mozna ci chodzic na zewnatrz, a nawet wskazane jest.

Gość gość
Jakie to dziwne Nie masz pojęcia co ZUS potrafi zrobić.Mają swoje sposoby, nawet osobie bez jednego płuca zabrali rentę chorobową,a niby dlaczego tobie maja płacić na wydumana depresję? / Na komisji lekarskiej o rente stala owszem bywaja skurfielami, ale to zwykla wizyta u lekarza orzecznika, ktory pewnie nie ma pojecia o psychiatrii.

Gość xyzzzzz123
tak jak ktoś napisał lekarz nie miał pojęcia o psychiatrii, ale fakt faktem jest to że naciągasz państwo

Gość gość
xyzzzzz123 tak jak ktoś napisał lekarz nie miał pojęcia o psychiatrii, ale fakt faktem jest to że naciągasz państwo / panstwo ***** caly czas zwyklego obywatela w d**e i jakos nikt nie ma wyrzutow z tego powodu, tym bardziej rzad, a i jeden drugiemu by szpile w d**e wbil za marne grosze, wiec nie wywoluj w dziewczynie poczucia winy.

Gość takmusibyć
nawet jeśli autorka ściemnia to co z tego państwo codziennie robi nas w h**a

Gość gość
witam . Wildze i sadze ze ta osoba która zaraz stwierdziła ze to oszustwo to nie ma pojęcia co to depresja i tp schorzenia . Oceniacie kogoś z góry , prawdą jest to ze najedzony głodnego nie zrozumie i że nie mierzy się wszystkich jedna miara i to ze jeśli faktycznie pani która zadała to pytanie choruje na depresje to może przebywać spokojnie na l4 do póki orzecznik jej nie uzdrowi . A z drugiej beczki to każdy orze jak może bo takie czasy i jeśli sytuacja go zmusza do tego a żaden z nas nie jest święty.

Gość gość
Jakie pytania padają podczas kontroli zwolnienia na depresję?

Gość gość
Dzień dobry, ja mam takie pytanie czy zwolnienie l4 od psychiatry na stany lekowe mam cały czas siedzieć w domu i nigdzie nie mogę wyjechać nawet na 3-4 dni. Kiedyś już na to chorowałam przeszło ale po 5 latach znowu się nawrócilo ( niestety) :(. Dostałam zwolnienie od psychiatry na miesiąc ponieważ leki zaczynają działać po 2-3 tyg. Czy w tym czasie nie mogę nigdzie wyjechać odpocząć? Przecież w domu człowiek może wpaść w jeszcze większa depresję przez taki czas... proszę o pomoc

Gość gość
Masz zaznaczone na l-4 czy możesz chodzić czy masz leżeć. Choć twój przypadek ewidentnie kwalifikuje się do chodzenia, a skoro tak to możesz zaryzykować wyjazd na kilka dni. Jeśli byłaby w tym czasie kontrol to nic ci nie zrobią tylko wezwia ewentualnie do ZUS. Mój mąż miał taką kontrolę, przysłali mu pismo z ZUS że, ma się wstawić w dniu....,o godz... w pokoju..... Pojechał, kobita odfajkowala że był, podpisał jakiś papierek i po kontroli.