Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natkaaa87879

uczucie parcia, uciski, ciezkosci w dole brzucha we wczesnej ciazy

Polecane posty

Gość natkaaa87879

czy to normalne? mialam cc 2 lata temu, teraz kilka dni spoznia mi sie okres, beta wykazuje ciaze, ale mam ciagle takie uczucie ucisku, jakby skurczu, niebolesnego w dole brzucha, do tego czasami podbarwiony sluz, miala ktoras z was podobnie?

Gość gość
radze sie udac do lekarza! mialam tak wylądowalam w szpitalu na podtrzymaniu!z dzieckiem nie ma żatow.

Gość natkaaa87879
ale jak dokladnie mialas? ja nie moge sobie pozwolic na szpital, jestem sama z malym dzieckiem, maz za granica... co w szpitalu ci robili? jak dlugo tam bylas?

Gość bez panikiiiiii
na wszelki wypadek idź do lekarza, ale nie martw się na zapas początki ciąży to bóle w różnych miejscach, macica się rozciąga, tkanki są rozpulchnione, może boleć, możesz plamić, to normalne ale do lekarza idź dla spokoju ducha

Gość natkaaa87879
no wlasnie nie chcialabym panikowac... kurcze, w ogole nie pamietam poczatkow poprzedniej ciazy, jedyne co to plamienia mialam tylko po wizytach u gina.. chcialam sie zapisac na za jakies 2-3 tygodnie, zeby bylo juz cos widac jak co, ale chyba przejde sie jeszcze wczesniej

Gość gość
no ja również miałam krwania takie śluzowate na początku ciąży i też wylądowałam na potrzymaniu ciąży lepiej zajść sobie za wczasu