Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atne34

wróżka

Polecane posty

Gość atne34

bylyscie kiedys u wróżki? ciekawi mnie czy takie rzeczy sie sprawdzaja, jaki ma to wplyw na nasze zycie. ja bym się chyba nie odwazyla nigdy..

Gość stara modelka bez związku
wróżby to okultyzm nie wchodź w to g...

Gość stara modelka bez związku
przeczytaj w necie świadectwa ludzi, którzy chcieli wyjść z wrozenia zobaczysz kto za tym faktycznie stoi

Gość atne34
wiem, ja nie bawie sie w takie rzeczy, przeczytalam tylko gdzies na forum, że jedna osoba byla i w 80% sie sprawdzilo, tylko jak tu potem życ jak przewidzi ci same nieszczescia

Gość ewelina233
ewelina233 wróżki smsowe to ściema, kilka razy nabrałam się potrzebowałam porady a dostałam bezsensowne odpowiedzi które zachęcały do kolejnych smesów, nic z tego nie wyszło nie sprawdziło się, poszukałam w internecie i natrafiłam na stronę takiej jednej wróżki, VITALISSA, zakupiłam wróżbę i dzień od nocy za 25 zł dostałam obszerną wróżbę trafnie określoną moją obecną sytuację i konkretne odpowiedzi bez zbędnego lania wody potem jeszcze mogłam dopytać, jjestem w pełni zadowolona i polecam, wszystko się sprawdziło, wklejam link do strony gdzie można się z nią skontaktować, ja napisałam email do niej i odpisała mi. link http://www.wrozkavitalissa.za.pl/#