Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak niedawno poznany ma problem ze wzwodem

Polecane posty

Gość gość

Próbowaliśmy i jakoś się nie udaje. On twierdzi, ze to stres. NIe wiem czy to prawda i czy warto nim sobie głowę zawracać, gdyż ja w przyszłości chciałabym założyć rodzinę i mieć dzieci. Co byście doradzili?

Gość gość
Stres faktycznie może być przyczyną, ale to tylko za pierwszym podejściem na ogół. Jeśli dobrze się znacie i sobie ufacie, to raczej nie zwalałbym winy na stres.

Gość gość
Nie znamy się zbyt długo.

Gość gość
a nie przypominasz faceta ? pewnie nie chce cię bzyknąć bo czułby się jakby puał innego faceta a nie kobiete

Gość gość
Jak sytuacja będzie się powtarzać, to ma jakiś problem... jeśli to był jednorazowy wypadek, to może i faktycznie chłopak się zestresował ;)

Gość gość
NIe, jestem uważana za atrakcyjną kobietę. Na razie raz mu się nie udało, ale panikuje przed kolejnymi zbliżeniami.

Gość gość
No to przestań panikować, bo jednorazowa wpadka to nic strasznego. Może bał się że za szybko skończy, albo że Cię nie zadowoli, no i się nie udało. Najważniejsze to abyś nie dała mu tego odczuć że jesteś rozczarowana, bo to tylko pogorszy sytuację.

Gość gość
ja stawiam na stres.sam to przerabialem....a teraz stoi mi jak skala od zwyklego przytulenia.chlopak jeszcze dobrze sie z toba nie zna,nie oswoil sie i sie stresuje a ze mu nie stanal to niestety pogorszy sprawe:D bo teraz przy kazdym zblizeniu z toba zamiast czerpac z tego radosc to bedzie mial tylko jedna mysl"czy dzis znowu bede mial flaka?".jedyne co moze mu pomoc to jeden udany raz ktory go uskrzydli,doda mu pewnosci siebie.ja kupilem sobie w sexshopie jakies tabletki na potencje i lyknolem spora ich dawke przed sexsem,do tego alkohol zeby wyluzowac i czuc sie bardziej swobodnie w towarzystwie mojej kobiety i pomoglo.po kilku udanych razach uwierzylem w siebie,dreczaca mnie mysl zniknela i do dzis nie mam juz zadnych problemow jesli chodzi o mojego wacka.choc mysle ze problem moze wrocic przy zmianie partnerki...narazie pukam tylko ta jedna jeydyna

Gość gość
No ależ czym tu się znowu stresować? przecież sex to sama przyjemność.