Gość metaluwa2014 Napisano Luty 24, 2014 1. Dlaczego twój ginekolog opuścić pokój, gdy rozebrać? 2. Jeśli osoba posiada kawałek ziemi, nie są właścicielami to w dół do środka Ziemi? 3. Dlaczego kobieta nie może umieścić ich tusz do rzęs z zamkniętymi ustami? 4. Dlaczego nazywamy to Anonimowi Alkoholicy, gdy pierwszą rzeczą zrobić, to stanąć i powiedzieć "Cześć, mam na imię Bob. Jestem alkoholikiem"? 5. Jeśli obcował buldoga z S**tsu co można uzyskać Bzdura? 6. Dlaczego są one nazywane po schodach wewnątrz, ale kroki na zewnątrz? 7. Dlaczego nie ma światła w lodówce, ale nie w zamrażarce? 8. Dlaczego woda mineralna, która sączyła się przez góry na wieki mają zastosowanie od daty? 9. Dlaczego tostery zawsze ustawienie na nich, który spala swój toast straszne ostry nikt nie jeść? 10. Kto był pierwszą osobą, patrzeć na krowy i powiedzieć: "Myślę, że wycisnąć te dangly rzeczy tu i pić to, co wychodzi"? 11. Co ludzie w Chinach nazywają ich dobre płyty? 12. Jeśli profesor na wyspie Gilligan może radio z kokosa, dlaczego nie może naprawić dziurę w łodzi? 13. Dlaczego Goofy stanąć na dwóch nogach, gdy Pluton pozostaje na czterech? Oboje są psy. 14. Jak się nazywa mężczyzna balerinki? 15. Może oślepić ludzie widzą swoje marzenia i nie marzą? 16. Jeśli Wile E Coyote ma wystarczająco dużo pieniędzy, aby przez cały ten Acme bzdura dlaczego nie kupić mu obiad? 17. Dlaczego osoba, która zajmuje się pieniądze nazywa pośrednik? 18. Jeżeli testy są dziwaczny, jakie są testy? 19. Jeśli olej kukurydziany jest z kukurydzy i oleju roślinnego jest wykonany z warzyw. Co to jest olej dziecka wykonane z? 20. Jeśli człowiek idzie w las, a tam nie ma kobiet jest go usłyszeć, że nadal jest źle? 21. Dlaczego jest to, że gdy ktoś mówi, że nie ma miliardy gwiazd we wszechświecie, można im wierzyć. Ale jeśli ci nie jest mokra farba gdzieś trzeba go dotknąć? 22. Dlaczego nazywasz to asteroida, gdy jej poza półkuli, ale nazywam to hemoroidy, gdy jej w d**ę? 23. Czy zauważyłeś, że jeśli psy cios w twarz, że szaleje, ale jeśli wziąć go na przejażdżkę samochodem on wkłada głowę prosto z okna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach