Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie_dla_mnie

ewentualna ciąża?

Polecane posty

Gość nie_dla_mnie

Witajcie dziewczyny:) 2 i 3 dnia po okresie (czyli 8 i 9 dzień cyklu) uprawiałam seks z chłopakiem. zabezpieczyliśmy się prezerwatywą jednak było w niej trochę powietrza przez co minimalnie się przesuwała. do wytrysku nie doszło we mnie jednak wydzielił się preejekulat. mój cykl trwa 26 dni więc dziś powinnam dostać miesiączkę a jej brak :( 9 dni po o***tym stosunku wykonałam test ciążowy, wyszedł od negatywny jednak nie przestałam się denerwować. bardzo bolą mnie piersi, ból jajników również doskwiera, mam opuchniętą twarz i krosty takie jak z reguły przed okresem. czy mam się czego obawiać..? mam dopiero 17lat więc dziecko w ogóle nie wchodzi w grę.. proszę o odpowiedź!

Gość gość
nie boj sie dostaniesz okres stersujac sie tylko go opozniasz. a bolace piersi krosty itp sa tez objawami nadchodzacej miesiaczki

Gość gość
Popytaj mamy jak to jest z chcicą,a potem z objawami.

Gość gość
tak, jest znikome, w dodatku zgaduje ze to w dni juz nieplodne. w dni plodne jest 25% szans na zaplotnienie. bez stresow wiec. po za tym w wydzielinie ktora produkuje mezczyzna nawet jak sa plemniki to sa one martwe lub bardzo slabe.

Gość gość
spoko :) tak wiec nie stresuj sie nie mysl o tym a miesiaczka sama przyjdzie.