Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o jehowcach ?

Polecane posty

Gość gość

bo ja ich nie lubie

Gość gość
to akwizytorzy, maja sekte, manipuluja ludzi

Gość gość
mi to obojętne jakiego kto jest wyznania

Gość ofiaraaaaaa
te ich nauki i wizje przyszłości nie mają za grosz logiki. :( w sumie to dobrzy ludzie, tylko, ze zmanipulowani przez przywódców tej sekty...

Gość gość
Dokladnie, to sekta a nie religia, oni są dobrzy tylko dla siebie :O mialam sasiadke jehową, nie dziwie sie ze maz ja rzucil, z psycholami dlugo sie nei da wytrzymac. I te ich zakazy transfuzji krwi, zakazy uczestniczenia w świętach :O

Gość gość
wspolczuje im bo slyszalam jak maja przej******* kobiety

Gość gość
Co za bzdury piszecie :) to tacy mili i fajni ludzie. A ich wierzenia wcale nie są bez sensu. Wszystko co mówią ma poparcie w Biblii, nie to co kościół zmyśla różne dogmaty i wciska ludziom ciemnotę. No ale to moje zdanie, możecie się nie zgadzać :) Ja tam ogólnie ich podziwiam bo starają się żyć wg nauk Jezusa a napewno nie jest im łatwo. I zanim zaczniecie na mnie nalatywać zastanówcie się ile znacie katolików którzy czekają z seksem do ślubu, szanują się wzajemnie, albo ilu znacie którzy przeklinają albo palą czy zażywają narkotyki? A potem może tak przeczytajcie kazanie na górze Jezusa w Mt 5-7. I przeanalizujcie swoje zachowanie bo jak to Jezus powiedział "najpierw wyjmij belkę ze swego oka a dopiero potem wyjmij słomkę z oka twego brata" czy jakoś tak