Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kummmiia96

Mam 18 lat i dziś podrywał mnie facet po czterdziestce

Polecane posty

Gość 2ewe
Pewnie gosciu ma niezly przebieg jak ma taki bajer. Nie daj sie omamic staremu capowi

Gość gość
lol

Gość gość
Też mam około 40 lat i chętnie wylizałbym Twój o d b y t po czym wbił niego mojego potwora

Gość gość
Poczytaj sobie o psychopatach jacy potrafią być elokwentni błyskotliwi charyzmatyczni. Za takimi ludzie szli w ogień popełniali samobójstwa sprzedawali własne dzieci matki żony ale to byli źli ludzie. Powiedz mi który człowiek zaczepia kogoś obcego i po niecałej godzinie mówi takie rzeczy o sobie o śmierci żony i trudnościahc psycholigicznych? Mówil tak bo miał w tym jakiś cel najpewniej nakręcić cię emocjonalnie żebyś mu współczułą.

Gość gość
Nie wiem czy tamten facet jest zboczeńcem, ale widzę, że tu się tacy zlecieli:O

Gość Kummmiia96
Chyba nie bedę ryzykować i już się z nim nie spotkam, chociaż chciałabym go bliżej poznać, ale ta różnica wieku.. :(

Gość gość
Idź, jeśli bedziecie w miejscu publicznym to nic ci nie zrobi. Tylko nie zostawaj z nim sam na sam.

Gość julka19xx
a podoba ci się z wyglądu? facet chyba ok.

Gość m ądralIa
stary trypel napalony na mlody naiwna dziewczyne. :o Nikogo nie mial od lat7 u.... to juz nawet ja mialam mimo swoich dziwactw starej panny :o

Gość gość
Moja kumpela mając lat 19 ku wielkiemu zdumieniu przyjaciół rówieśników i rodziny związała się z facetem 40+,który rozwiódł się dla niej z żoną i zostawił 2 dzieci. Kumpela skończyła marnie. Facet zrobił z niej ptaszka w klatce. Musiała zerwać kontakty z przyjaciółmi oraz ograniczyć kontakty z rodziną. Całkowicie zniknęła z naszego otoczenia. Jakim cudem wytrzymała, z nim kilkanaście lat to tylko ona wie. Mają dwoje dzieci. Facet okazał się gruboskórnym burakiem. Miał ciężką rękę. Ona go w końcu zostawiła i wyjechała z kraju. Kurczę, mogła mieć każdego w rozsądnym wieku gdyż była atrakcyjną kobietą. Zmarnowała swoje najpiękniejsze lata. Niestety straciła też wiele na urodzie przez tą swoją gehennę. Wygląda na 10 lat starszą. Poznała na szczęście kogoś . Nadrabia stracony czas. A ten 40 latek z galerii to niezły goguś. Podrywanie młodych dziewczyn w galerii to raczej jego specjalność. Nie działał przypadkowo jak ten który poderwał moją kumpelę i zniszczył jej młodość. Oby nie był to werbownik do agencji towarzyskich gdzieś na zachodzie albo jakiś kolejny Krystek - erotoman i amator nastolatek z trójmiasta.

Gość gość
Nie spotykaj się z nim więcej. Nie wierz mu, facet w tym wieku dokładnie wie co robi a ty jesteś młoda, podatna. Uciekaj.