Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zlaOsa

czy to zdrada?

Polecane posty

Gość zlaOsa

witam, pisze tu bo nie wiem co zrobic :/ wiem tez ze jest tu masa tematow o podobnej tematyce :( niestety :( Jestem z facetem 8 lat od dwoch mamy dziecko. Ostatnio przeczytalam jego smsy, wiem, ze nie powinnam. Byly tam smsy do i od pewnej dziewczyny, a wlasciwie jego kolezanki z pracy. Niby nic wielkiego ale jednak "oh babe" nie brzmi zbyt dobrze, no nie bede tu cytowac. Ale jesli nie maja romansu to flirtuja co bardzo mi sie nie podoba :/ Ktoregos dnia mu to wyrzucilam, i posadzilam Go o romans, On zaczal, ze ja lubi ale to tylko kolezanka z pracy i nic wiecej :/ zaczal mi nagle opowiadac o ludziach z pracy, ale dotad tego nie robil. Nie rozmawialismy ok. tygodnia i wyobrazcie sobie, ze podjezdzam po niego do pracy a On wsiada z nia do samochodu. Ona powiedziala czesc... ja nic, no cholera co to ma byc? potem jak ja wysadzilismy to tez powiedziala czesc, a ja nic :/ i wiecie co? On mi zrobil jazde, ze nie powiedzialam JEJ czesc i jak ja sie zachowuje i ze wlasnie pokazalam swoja klase :/ co ja mam o tym myslec? dodam, ze moj facet ma taki flirciarski sposob bycia... i juz nie raz (zanim zaszlam w ciaze) bajerowal jakies dziewczyny. aaaa i co wazne moj mezczyzna jest niemalze nimfomanem i caly czas mi zarzuca, ze od trzech lat wogole sie nie bzykamy itd. co jest nie prawda, ale sex dwa razy w tyg. jest dla niego tragedia, pragna by zemy sie wila w sexi ciuchach o godz. 24 jak wroci z pracy )a nie rzadko ) po pracy jezdzi do kumpli). Powiedzial mi ze on oczekuje tylko sexu bo nic innego nie moze ode mnie oczekiwac :/ ze w domu nic nie robie poza sprzataniem, bo nawet mu obiadow nie gotuje a jak juz ugotuje to nawet nie podgrzeje :/ masa pretensji... ale twierdzi ze chce byc ze mna i nasza corka :/ aaaaa i nie daje pieniedzy ! swoja wyplate ma tylko dla siebie, a wspolnie zarobione pieniadze ida na wspolne wydatki... czy ktos moze obiektywnie z z boku powiedziec co to ma byc? dzieki...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować