Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po dlugiej przerwie na studiach trafilem do grupy z samymi dziewczynami

Polecane posty

Gość gość

Na roku jest 70% kobiet. Ja jestem starszy o jakies 7 lat od nich. I traktuja mnie jak gowno. To G prawda ze kobiety leca na starszych. pierwszy lepszy w ich wieku widac ze na nie bardziej dziala. Przy czym ja nie jestem jakis oblesny ani otyly podtatusialy dziad. Wszedzie mozna przeczytac ze wola starszych. Jeszcze raz-g prawdy

Gość gość
Nie trafiłas. Widzialy ze jezdze nowym vw passatem. Nowiutkim. Wiec golodupcem jakims nie jestem. Ci kolesie w ich wieku mpk zasuwaja. Twoja teoria sie nie sprawdza

Gość gość
Jakieś głupie p***y.

Gość gość
studia raczej elitarne wiec chyba debilem nie jestem/

Gość gość
traktują bo jesteś dla nich starym prykiem który już dawno powinien skończyć studia

Gość gość
myslisz ze chodzi o to? Przeciez coraz czesciej zdarza sie ze ludzie w roznym wieku, czesto zaawansowanym, rozpoczynaja swoja przygode ze studiowaniem. Ja w sumie juz koncze

Gość gość
Chciałbyś,żeby cię oblegały?Co ty robisz,żeby być postrzeganym przez kobiety w pozytywny sposób?

Gość gość
Nie oblegały, to zbyt wiele. Wystarczy szacunek, niestety nawet z tym jest problem. Wydaje mi sie ze to naprawde mit- starszego mezczyzny. Moze kiedys tak bylo, teraz chyba wola mlodszych, czesto nawet mlodszych od siebie. Zauwazylem ze odnosza sie do mnie jakbym byl jakims wynies przynies pozamiataj a najlepiej spierd..j

Gość gość
Widocznie miały złe doświadczenia z facetami.

Gość gość
Hehe to jakieś głupie małolaty. "Faceci" ich rówieśnicy traktują je jak towar do *****ięcia, może to lubią.

Gość gość
bo pipa jestes :classic_cool:

Gość humbek ruchacz
Kobiety obecnie coraz bardziej debileja. Same nie potrafia okreslic co jest fajne a co nie. Znajdzie sie pierwszy lepszy chamowaty typek ktory ja zerznie jak szmate i pare razy ponizy a ta okazuje sie pozniej ze sie w nim zakochala. To jest MOIM ZDANIEM upadek

Gość studentka0987
Hmm... a czy to przypadkiem nie face zdobywa kobietę? Wygląda na to, że masz o sobie całkiem wysokie mniemanie, a warto pamietać, iż poza inteligencja, pieniędzmi i wyglądem liczy się osobowość. Może zatem nie jest coś źle ze wszystkimi dziewczynami na roku, a problemu warto poszukać w sobie?;)