Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to możliwe, że testy owulacyjne wychodzą mi pozytywne 6 dzień z rzędu

Polecane posty

Gość gość

normalnie dwie grube krechy. Zaczynam się martwić codziennie pozytywny, przecież niemożliwe, żebym miała owulacje przez 6 dni. Może coś ze mną nie tak, temperatura mi nie wzrasta cały czas 36,6

Gość gość
a moze to ciazowe?

Gość gość
bo z testami tak to jest, mi ostatnio w ogóle nie pokazał owulacji, choc na monitoringu była i objawy też miałam

Gość gość
nie, na pewno mam testy owulacyjne:) robiłam też ciążowy na wszelki wypadek bo już pomyślałam, że może jestem w ciąży i mi tak pokazują, ale ciążowy wyszedł negatywny.

Gość gość
Pamiętaj że o teście owu pozytywnym mówi się wtedy gdy obie kreski są takie same bądź testowa jest mocniejsza od kontrolnej.Jeżeli testowa jest jaśniejsza test jest negatywny

Gość ewelajda56
oj ja osobiscie nie ufam tym testom.przez rok staran o dziecko ciagle wychodzily pozytywnie czy na piczatku czy koncu cyklu a w ciaze nie zachodzilam.ax w koncu przestalam liczyc to byl spontan a teraz czekam na przyjscie swojego synka.

Gość gość
Taaaaa ja wlAsnie tak zaszlam w ciążę blizniacza. Wg testów owulacji nie miałam wogole. A teraz jestem wieeelka i 7 miesiąc. Hmm nie ufaj tym s**tom.