Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dajecie dzieci do zerowki w przedszkolu

Polecane posty

Gość gość

czy od razu do szkoly do zerowki chodzi mi o dzieci 5 letnie,moje dziecko nie chodzilo do przedszkola w tym roku wiec chyba nie dostanie sie od wrzesnia do przedszkola do zerowki.bo to chyba musi byc kontynuacja tak? boje sie go dac do szkoly od razu...:(

Gość gość
No to trzeba było myśleć i puścić dziecko do przedszkola a nie teraz się martwisz.Nic nie zrobisz musi iść.

Gość gość
nie moja wina byla ze sie nie dostal wiec nie oceniaj jak niewiesz do konca

Gość gość
Ja dalam w zeszlym roku corke do szkoly do zerowki z tego wzgledu, ze jest szansa, ze z niektorymi dziecmi z grupy trafi do tej samej klasy. Wczesniej chodzila do prywatnego przedszkola, nie bylo rejonizacji i dzieci z calego miasta tam uczeszczaly, ktore beda nalezec do innych podstawowek.

Gość gość
I u nas zerowka dla 5-latkow jest w przybudowce szkolnej, tylko na religie chodza do szkoly. Moje dziecko nie mialo problemow ze zmiana otoczenia ani z tym, ze w zerowce byly zupelnie nieznane mu dzieci.

Gość gość
mam pytanie wlasnie czy jesli nie chodzi teraz do przedszkola to czy sie dostanie do 5 latkow od wrzesnia czy raczej mnie wygnaja juz do szkoly do 0 rowki??

Gość gość
do 0 do przedszkola.

Gość gość
Zerówka jest obowiązkowa i wydaje mi się że muszą przyjąć każde dziecko.Oczywiście pierwszeństwo mają dzieci już chodzące. Ale idź i popytaj.

Gość gość
dziekuje zapytam moze sie dostanie w co watpie

Gość gość
U nas w przedszkolu przyjmują dzieci co już chodziły. Więc zapewne moja pójdzie do szkoły z reszta dzieci, które nie chodziły wcześniej do przedszkola. U znajomej np. jest tylko zdrówka w szkole, nie ma u nich w gminie przedszkola. Najgorsze jest to, że dzieci do łazienki wychodzą same na korytarz. Dla mnie to dziwne. Powinna być łazienka w zerówce. A u was w zerówkach szkolnych łazienki są na korytarzu czy w klasie maluchów?

Gość gość
niewiem jak jest u nas wlasnie ale bedzie dzien otwarty wiec pojde i zobacze co i jak ale boje sie bardzo

Gość gość
oooo

Ja dałam do zerówki w szkole. To była świetna decyzja i drugi raz tak samo bym zrobiła ;) Dziecko się bardziej oswaja ze szkołą. Słyszy dzwonek i wie że od teraz jest lekcja/przerwa , miał szatnię tak gdzie dzieci klas 1-3 i zdawał sobie sprawę że za rok pójdzie do klasy "piętro wyżej"

Gość gość
tylko ze jak dawalas to pewnie twoje dziecie mialo 6 lat prawda? a teraz od 5 lat to troche przegiecie jest w tym wieku szkola kto tam dziecka dopilnuje takiego malego...brak slow

Gość gość
tylko ze jak dawalas to pewnie twoje dziecie mialo 6 lat prawda? a teraz od 5 lat to troche przegiecie jest w tym wieku szkola kto tam dziecka dopilnuje takiego malego...brak slow

Najpierw poszedł do 4 godzinnej "zerówki " wieku 5 lat i na parterze było gimnazjum a na pierwszym piętrze 5 i 6 latki. Potem stwierdziłam że jeszcze nie dam go do I klasy więc poszedł znów do zerówki przy szkole ( inna !) , na parterze 6 latki , kolejne piętra to podstawówka.