Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Viversum naciąga nas, naciągnijmy i my viversum:))

Polecane posty

Gość gość

Notorycznie kupuję karty startowe za 5zł. zakładam fikcyjne konto pocztowe, po czym zakładam fikcyjne konto na v.. i gotowe.Czyli podaję inne dane , byle by istniał taki adres. Raczej zablokowali mi już możliwość logowania z komputera. Zamiast danych do logowania dostaję wiad że moje dane są w weryfikacji. Jak mam coś takiego to wiem ze nic z tego. Ale kilkakrotnie zakładałam konto na v.. z telefonu, lub innych urządzeń. A i jeszcze kod pocztowy musi być rzeczywisty i adres jako wiarygodny. Za każdym razem inna poczta i dane oraz nowy nr tel. Lepiej zapłacić 5zł za 15 min niż 100:) W ten sposób rozmawiałam już prawie ze wszystkimi ,,doradcami,,. Prawie każdy mówi co innego, choć prawie zawsze pytam o to samo:) Tak czy siak w miarę sensownie mi się rozmawiało z Wróżka Rena, chociaż mam wrażenie że troszkę starała się powiedzieć mi co bym chciała żeby było:), cenię sobie bezpośredniość Pani Atis , bardzo konkretna osoba, wali prosto z mostu, Agis wylała mi kubeł zimnej wody na głowę, ciekawe czy się sprawdzi ? Pawel Therion zaprzeczył temu co powiedziała Agis, Mam wrażenie że po to żeby mnie pocieszyć. Na to czemu zaprzeczył p. Paweł , przeciwnie wypowiedzieli się prawie wszyscy doradcy. Tak ze on jeden kontra inni? Dzisiaj rozmawiałam z Dobrą Wrozką Krystyną, nawet nawet, mam nadzieję że się nieco sprawdzi i z r. Arkadiuszem, dziwny pan. Również zaprzeczył temu co mówią inni Mam nadzieję ze się u niego wszystko NIE sprawdzi. Fajnie rozmawiało mi się również z Panem Januszem, również mam nadzieję że się sprawdzi. Bardzo średnio oceniam rozmowę z Panami Adrian, Sylwester.B takie sobie rady, średnio zrozumiałe. Totalne dno i naciąganie na bezsensowny bełkot to Eva Budgusaim, masakra. Pie.. jak potłuczona byle by naciągnąć na czas. Niczego zupełnie niczego się nie dowiedziałam. Oksana raczej pociesza i mówi to co chcesz usłyszeć , a nie prawdę. Słynna Satis, jest taka sobie, na konkretne pytania raczej odpowiada coś w stylu, tak to jest możliwe , tyle to ja k.. wiem ze wszystko jest możliwe:))) Rozmawiałam jeszcze z kilkoma ale nazw nie pamiętam, ale to były porady w stylu , nie co będzie a że wszystko jest możliwe i w moich rękach . Tak czy siak, raczej większość z tych ,,doradców,, to pocieszyciele a nie wróżbici. Nie warto płacić, spróbujcie mojej metody. A i na kosmice też loguję się na nowe fikcyjne konta, tam mam też faworytów. Jak by ktoś nie wiedział to na pewno właścicielem kosmiki i viversum jest ta sama firma. Dlatego pewne te same twarze:))) Mam nadzieję że wam też się uda powróżyć taniej.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować