Gość gość Napisano Luty 24, 2014 Notorycznie kupuję karty startowe za 5zł. zakładam fikcyjne konto pocztowe, po czym zakładam fikcyjne konto na v.. i gotowe.Czyli podaję inne dane , byle by istniał taki adres. Raczej zablokowali mi już możliwość logowania z komputera. Zamiast danych do logowania dostaję wiad że moje dane są w weryfikacji. Jak mam coś takiego to wiem ze nic z tego. Ale kilkakrotnie zakładałam konto na v.. z telefonu, lub innych urządzeń. A i jeszcze kod pocztowy musi być rzeczywisty i adres jako wiarygodny. Za każdym razem inna poczta i dane oraz nowy nr tel. Lepiej zapłacić 5zł za 15 min niż 100:) W ten sposób rozmawiałam już prawie ze wszystkimi ,,doradcami,,. Prawie każdy mówi co innego, choć prawie zawsze pytam o to samo:) Tak czy siak w miarę sensownie mi się rozmawiało z Wróżka Rena, chociaż mam wrażenie że troszkę starała się powiedzieć mi co bym chciała żeby było:), cenię sobie bezpośredniość Pani Atis , bardzo konkretna osoba, wali prosto z mostu, Agis wylała mi kubeł zimnej wody na głowę, ciekawe czy się sprawdzi ? Pawel Therion zaprzeczył temu co powiedziała Agis, Mam wrażenie że po to żeby mnie pocieszyć. Na to czemu zaprzeczył p. Paweł , przeciwnie wypowiedzieli się prawie wszyscy doradcy. Tak ze on jeden kontra inni? Dzisiaj rozmawiałam z Dobrą Wrozką Krystyną, nawet nawet, mam nadzieję że się nieco sprawdzi i z r. Arkadiuszem, dziwny pan. Również zaprzeczył temu co mówią inni Mam nadzieję ze się u niego wszystko NIE sprawdzi. Fajnie rozmawiało mi się również z Panem Januszem, również mam nadzieję że się sprawdzi. Bardzo średnio oceniam rozmowę z Panami Adrian, Sylwester.B takie sobie rady, średnio zrozumiałe. Totalne dno i naciąganie na bezsensowny bełkot to Eva Budgusaim, masakra. Pie.. jak potłuczona byle by naciągnąć na czas. Niczego zupełnie niczego się nie dowiedziałam. Oksana raczej pociesza i mówi to co chcesz usłyszeć , a nie prawdę. Słynna Satis, jest taka sobie, na konkretne pytania raczej odpowiada coś w stylu, tak to jest możliwe , tyle to ja k.. wiem ze wszystko jest możliwe:))) Rozmawiałam jeszcze z kilkoma ale nazw nie pamiętam, ale to były porady w stylu , nie co będzie a że wszystko jest możliwe i w moich rękach . Tak czy siak, raczej większość z tych ,,doradców,, to pocieszyciele a nie wróżbici. Nie warto płacić, spróbujcie mojej metody. A i na kosmice też loguję się na nowe fikcyjne konta, tam mam też faworytów. Jak by ktoś nie wiedział to na pewno właścicielem kosmiki i viversum jest ta sama firma. Dlatego pewne te same twarze:))) Mam nadzieję że wam też się uda powróżyć taniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach