Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patuszka

Mój facet mnie okłamał :(

Polecane posty

Ostatnio chciałam Go namówić do walentynek jakiś wspólny wypad a głównie rozchodziło mi o zwykła walentynkę jesteśmy dopiero 9 miesięcy miałam nadzieję, że to będzie romantycznie a on, do mnie że to żałosne że proszę Go walentynkę bardzo zabolało. Więc walentynki skończyły się kłótnią. Dzisiaj szukałam książki i natknęłam się na jakieś stare jego walentynki pewnie od jego byłych i poczułam się okłamana bo mi powiedział że nigdy nie obchodził walentynek. jeszcze było zdjęcie jak daje jej kwiatki ja nigdy nie dostałam żadnych kwiatów itp. Mam wrażenie że się oddalamy bo on dla innych zrobiłby o wiele więcej. Nie wiem co robić. Pomocy

widocznie mu na Tobie nie zależy. Odejdź od niego i znajdź sobie kogoś, kto będzie na Ciebie zasługiwał.

Gość gość
olej dziada

Kocham Go i nie chce z niego rezygnować. Ostatnio pomógł mi bardzo bo nie miałam mieszkania. Od marca już będę sama mieszkać. Jak jestem u niego jestem to sam chodzi do znajomych albo do pracy ja też pracuję ale on wolną chwilę woli spędzać z innymi. Trudno mi bardzo

Gość gość
Teraz wiesz już jak złe dziewczyny zmieniają miłych, romantycznych facetów w mieso bez uczuć. Sparzył się i boi, że po raz kolejny gdy będzie okazywał serce zostanie zraniony.

Gość gość
"Kocham Go i nie chce z niego rezygnować. " x jak widze takie zdanie to mnie krew zalewa, gdzie Ty masz godność babo? facet Cię nie kocha, nie chhce nawet spędzać z Tobą czasu ale go nie zostawisz? :) to poczekaj chwile, on znajdzie odpowiednią, z którą będzie chciał przebywać i sam Cie kopnie w cztery litery

On twierdzi że ja jestem tą pierwszą a walentynki to że stare ze szkoły ale nie chce mi się w to wierzyć

Gość gość
Dziewczyno tu nie chodzi o te głupie Walentynki. Skoro nawet jka mieszkałaś u niego wolła spędzać czas z innymi to ma cie gdzieś. Obudź sie w końcu.

powiedziałam że lepiej bedzie jak sie rostaniemy i wszystko mu wygarnełam a on ze przesadzam

Gość gość
...