Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś z was miał podobną sytuację?

Polecane posty

Gość gość

Sprawa przykra, jestem na pierwszym roku studiów, mam podejrzenie padaczki(może ona objawiać się w ten sposób który mam). Na razie nie zostałam w szpitalu, ale w ostatnich tygodniach pogotowie było u mnie juz kilka razy, trochę nazbierało się tych papierów. Dziś znowu pogotowie, mam wyznaczony termin wizyty u nich, ale najbardziej martwi mnie to, ze nie napisałam dziś kolejnego egzaminu przez ten incydent. Nie wiem co robić, czy prosić o przedłużenie sesji, czy może starać sie o urlop. Tylko, ze jestem na pierwszym roku i nie wiem co z tego wyniknie, zależy mi na tych studiach, ale jest ze mną ostatnio co raz gorzej. Wiem, że każda uczelnia jest inna, więc odpowiedzi dostanę różne ale zastanawiam się czy ktoś z was miał podobną sytuację i co zrobił. Jestem załamana, nie mam już siły :( Mam wiedzę ale teraz to już mnie stres niszczy, bo jestem trochę w d***e. Sesja się kończy a ja trochę udupiłam przez moje odloty...

Gość gość
Haloo :O

Gość gość
przedłuż sesję i jak najszybciej neurolog. Bierzesz na to jakieś leki?

Ja byłam tylko w ciązy, ale też prze to zawaliam sesję i uczelnia wykazala sie ogromną wyrozumialością :) mślę ze jesli zaniesiesz odpowiednie zaswiadczenie sami zaproponują ci jak masz z tej sytuacji wybrnąć

Gość gość
Mam być dalej diagnozowana. Na razie siedzę ledwo żywa, z nadzieję, że nie przyjedzie znowu po mnie pogotowie. Jutro rano idę do lekarza i mam wyznaczone terminy kolejnych badań, chyba miejsca w szpitalu nie było bo tak by mnie przyjęli... Tylko nie wiem co mi da przedłużanie sesji, jak ja moge znowu odlecieć. Ale chyba nie mam wyjścia, no może dostane ten urlop. Tak bym się zajęła leczeniem a dopiero dalej nauką :O