Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cfhhcdgjjjcfd

rozmowa o prace

Polecane posty

Gość cfhhcdgjjjcfd

Mialam dzis roZmowe o prace w sklepie meblowym. Stanowisko sprzedawca. Po minucie rozmowy pani stwierdzila ze sie nie nadaje. Zaczelam ja przekonywac ze mam kilkuletnie doswidcznie w obsludze klienta m.in. w banku. Zaczela sie nabijac. Bo w banku to nie trzeba klientow zachecac. Przykro mi jest. Nie nastawialam si.e ze na pewno dostane te prace ale po tym co uslyszalam czuje ze sie do niczego nie nadaje i juz nic nie znajde.

Gość gość
serio zaczęła się z Ciebie śmiać?

Gość cfhhcdgjjjcfd
Tak. Powiedziala ze w banku to ja siedzialsm sobie w okienku i paznokcie ogladalam

Gość gość
1 słysze o takim chamstwie na rozmowie kwalifikacyjnej...babka była nieprofesjonalna, nie przejmuj się. szukaj do skutku, w końcu coś znajdziesz.

Gość gość
kto przeprowadzał z tobą rozmowę? Właściciel? Kierownik?

Gość cfhhcdgjjjcfd
Wiem tylko dzieki temu faktycznie pojawila sie taka mysl ze skoro zrpbilam tak zle pierwsze wrazenie to moze ona ma racje. Ale nic to trzeba zapomniec. Pierwszy raz mnie cos takiego spotkalo. Jezeli ktos mi dawal odczuc ze mam male szanse to mowili "szukamy kogos z wiekszym doswiadczeniem" albo cos w tym stylu. Ale nie w taki sposob. I to po chwilce rozmowy.

Gość cfhhcdgjjjcfd
Wlasciciel. Ale przynajmniej wiem ze to miejsc nie dla mnie. Tylko najgorsze jest to ze ja terax siedze i mysle czy miala racje

Gość gość
trzeba było powiedzieć coś w stylu "przykro mi, że ma pani tak kiepskie pojęcie o pracy w banku. Widać, że nie ma pani o tym pojęcia"