Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minimini909

MÓJ FACET MNIE UDERZYŁ A MOJA MATKA GO BRONIŁA

Polecane posty

Gość minimini909

Zaczęło się od tego że wracałam z moim facetem do domu wczoraj i otworzyłam szybę bo było mi gorąco a on zaczął się na mnie drzeć że po co otwierałam że ta szyba jest słaba i zaraz pęknie i zaczął mnie wyzywać i przeklinać, nie poznałam go pierwszy raz tak ostro zareagował, to ja zaczęłam się drzeć na niego żeby przestał się tak zachowywać bo też mi nerwy puściły, wtedy on mnie uderzył z pięści w lewy bok twarzy i prosto w ucho, ja doznałam szoku i wybiegłam z samochodu, po kilku minutach on po mnie pojechał i zabrał mnie do auta i pojechaliśmy do mnie do domu, ja cały czas płakałam, on mnie przepraszał i bardzo żałował i mówił że nie wie co w niego wstąpiło ale ja go nie chciałam słuchać odpychałam go i krzyczałam żeby jechał do domu i nie wracał nigdy do mnie, że nie chcę go znać, wtedy moja matka wparowała do pokoju z krzykiem na mnie co ja odwalam i wtedy jej powiedziałam o zdarzeniu, ona usiadła i zaczęła mu tłumaczyć że tak nie powinien zrobić itd. Widziała że płakałam ale tylko powiedziała żebym mu wybaczyła bo mój ojciec też ją kiedyś uderzył ale tylko raz i że mój też nie jest skory do bicia i że raz uderzył to trzeba mu wybaczyć, aby tylko się to nie powtórzyło, tak mi to tłumaczyła. I ja teraz nie wiem co mam myśleć, moją matkę to nic nie ruszyło, w dodatku ona go bardzo lubi mojego faceta, ale zareagowała tak jakby się nic nie stało, przykro mi :(

Do tej pory mam ucho czerwone a wczoraj to było wręcz sine i spuchnięte, matka to widziała i...nic :(

Gość gość
niektóre matki są powalone na punkcie zięciów, dla moje aktualnie też zięć ważniejszy- to co zięć powie jest święte :(

Tak tylko że u mnie to jeszcze nie zięć, chłopak normalnie, jesteśmy 3 lata ze sobą, on mówił że chce się zaręczyć ze mną niedługo

Gość gość
Jaka szyba ? W samochodzie? Dlatego ze okno otworzylas ma peknac ? Co to za gruchot! A facet cham !

Gość gość
Facet cham i prostak.

Gość gość
Niezła patologia facet bijący swoją dziewczynę jeżdżący pewnie Golfem II/III z posklejana taśmą klejącą szybą prawdziwy macho

On mnie nie bił nigdy tylko teraz mu się to zdarzyło i do teraz mnie przeprasza ale mimo to jestem w szoku po tym co się stało, tym bardziej reakcją mojej matki

Gość gość
kobiety ofiary przemocy domowej mowia z e czesto rodzone matki odmawiaja im pomocy i bredzą,, musisz wytrzymac,, poświęc sie, przysiegalas z e bedziesz z nim na zawsze, taki los kobiety itp

Gość gość
Olej matkę, gnoja na dystans i niech błaga.

Gość gość
Rzuć go. Fakt, że ojciec uderzył matkę tylko raz nie oznacza, że Twój facet nie podniesie nigdy więcej na Ciebie ręki.

Gość Staszek91
3/10 🖐️