Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin_lat28

Azjatki są najpiękniejsze na świecie polki sie nie umywają

Polecane posty

Proponuję wybrać się do Azji, zobaczyć jak te dziewczyny wyglądają na ulicy bez makijażu i ciekawych kobiecych sztuczek, jak się ubierają i jak zachowują. Mój mężczyzna ma teraz 30 lat (ja zaś 28), poznaliśmy się w Polsce kiedy miałam lat ok. 17 ale później kontakt nam się urwał przez różne sprawy losowe, zawodowe etc. 3 lata temu był w Hong Kongu i na Tajwanie, ja zaś w Hiszpanii - ciekawe jest to, że odnowiłam z nim kontakt jak już tam był i co wieczór prowadziliśmy kilkugodzinne rozmowy na Skype, a dziś śpi w łóżku za moimi plecami. Urodę mam raczej specyficzną, bo jestem niska ale mam proporcjonalnie do reszty ciała długie nogi, okrągłą pupę i posiadam zjawisko talii, jestem szczupła, mam alabastrową cerę (której nie muszę wybielać żadnymi kremami, bo jestem wolna od tzw. "jeb**ęć"), ostre rysy twarzy, duże piwne oczy, średniej wielkości usta, krótki i lekko zadarty nos, gęste brązowe brwi, brązowe falowane włosy i długie rzęsy. Kiedy wychodzę z domu nieumalowana słyszę komentarze typu "ale laska" a jak rok temu Pan na stacji benzynowej spojrzał w mój dowód osobisty, to wywalił oczy na ladę i powiedział, że dał by mi może z 17 lat, więc cudze chwalicie swoje ganicie drodzy Panowie. Warto poszukać w swojej kulturze jakiegoś wyjątku, bo piszcząco-kwiczącą świnkę zawsze sobie będziecie mogli importować.

Gość Klausberg
Byłem w zesłym roku w azji nie zgadam sie z twoja opinią, widziałem kobiety z wielu krajów azjatyckich, dla porównania mnóstwo turystów z rosji,australli> Dla mnie są pięknymi kobietami, moja narzeczona też jest azjatką , każdy zachwyca się jej urodą i nie tylko mężczyźni.Jest piękna kobięta ale widziałem tam dużo piękniejsze kobiety, co by tu mówić czułem się jak w raju.